Liikunta La Pared – powered by Playitasissa

Kun haluat liikkua ja kokeilla uusia lajeja lomasi aikana, tämä hotelli on oikea valinta. Monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja sekä täydellinen ympäristö vaelluksille, pyöräilylle, juoksemiseen sekä motocrossiin hiekkadyynien lomassa ja läheisillä vuorilla. La Pared – powered by Playitas on todellinen sporttiparatiisi. Kaiken kruunaa hotellin sijainti lähellä yhtä saaren suosituimmista surffirannoista.

La Pared – powered by Playitasin matkan hintaan sisältyy Sports Inclusive, eli suurin osa aktiviteeteistä sisältyy matkan hintaan. Voit tutustua aktiviteetteihin tarkemmin tällä sivulla.

Katso esimerkki treeniaikatauluista


Lisätietoa La Paredin liikuntamahdollisuuksista

Tutustu alta kuviin, ja lue tarkemmin La Paredin liikuntamahdollisuuksista.
Surffausta La Paredissa

Surffaus

Surffaus ei ole vain urheilulaji – se on elämäntapa, ja La Paredissa voit viettää surffilomaa yhdessä muiden, läheltä ja kaukaa saapuneiden, samanhenkisten lomailijoiden kanssa. Hotellista on rantaan vain noin 400 metriä, ja beach break -spotti on aivan hotellin lähellä. La Paredissa majoittuessa voit pukea märkäpuvun päälle huoneessa, napata surffilaudan kainaloon ja nousta aalloille jo ennen aamupalaa. 

La Paredin 1, 3 ja 5 päivän surffikurssit sopivat koko perheelle. Kurssien ohjaajat ovat koulutettuja surffaus-ammattilaisia sekä hengenpelastajia. Ohjaaja on aina ryhmän mukana vedessä. Ranta, jolla kurssit pidetään sijaitee noin 400 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Kurssiryhmät ovat pieniä. Kurssien kieli: Englanti.

Kokeneemmille surffaajille on tarjolla myös "kertauskurssi", jonka suoritettuaan saa käyttää surffivarusteita maksutta loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha). Muut varusteet ovat varattavissa ja maksettavissa paikan päällä. Mikäli tuot omat varusteet mukanasi, muista varata niille kuljetus lennolle ja lentokenttäkuljetukseen.

La Paredissa järjestetään paikallisia surffikouluja ympäri vuoden, mutta joskus aallot voivat olla liian voimakkaita surffaukseen.

Leija- ja purjelautailua järjestetään noin 10 minuutin matkan päässä saaren toisella puolella ja Playa de Sotaventossa. Tuulisimpina kuukausina maailman parhaat purjelautailijat suuntaavat myös tänne. Rannalla on suosittu laguuni, jossa on nousuveden aikaan usein leija- ja purjelautailijoita. Voit myös vuokrata SUP-laudan. Kursseja ja varusteita on mahdollista varata loman aikana. Teemme yhteistyötä Wellenkind Surf Schoolin kanssa. Kaikkiin kursseihin sisältyy kuljetukset surffirannoille ja takaisin. Kurssit toteutetaan sillä rannalla, jossa on paremmat sääolosuhteet kyseisenä päivänä.

Mikäli varaat 3 tai 5 päivän surffikurssin kotoa ennen lomaasi ja suoritat kurssin onnistuneesti (kurssin ohjaaja arvioi onko kurssi suoritettu hyväksytysti), pääset vapaasti käyttämään surffivarusteita loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha).

Leija- ja purjelautailukurssit, SUP ja Wing Foil-kurssit ja varusteiden vuokraus järjestetään yhteistyössä ION Surf Schoolin kanssa Costa Calmassa (noin 10 minuutin ajomatka).

Lue lisää ja varaa surffikoulu La Paredista

La Paredin surffausmahdollisuudet

  • Beach break
  • Aallot: 3 (maksimi 5)
  • Aaltojen suunta: Vasen ja oikea
  • Pohja: Hiekka
  • Taso: Aloittelijat
  • Riskit: Uimareiden tulee kiinnittää erityistä huomiota aaltoihin

 

La Paredin surffikeskus:

Joogaa ja meditaatiota

Suositut joogatuntimme järjestetään yleensä Yoga Shalassa, josta upeat näkymät Atlantille ja jossa on helppo pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa. 

Tarjolla eritasoisia jooga- ja meditaatiotunteja, kuten Astanga-, Hatha- ja Yin -jooga. Ohjelmassa on myös meditaatiota ja hiljaisia meditaatiokävelyitä. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, jossa on helppo uppoutua rentoutumiseen ja mindfulnessiin. Hotellin Healthy Food by Playitas mahdollistaa terveellisen ruokavalion ylläpitämisen myös loman aikana.

Vaellusta La Paredissa

Vaellus

Hotellin ympäristössä on mielenkiintoista maastoa ja upeita maisemia. La Pared sijaitsee paikallisen GR 131-vaellusreitin varrella. Voit lähteä vaeltamaan pohjoiseen, etelään tai vaikkapa saaren halki kohti Costa Calmaa. Vaellusta oppaan johdolla (katso ohjelma).

Juoksua La Paredissa

Maastojuoksu

Hotellin lähellä on sekä luonnonpuisto että hiekkadyynejä, joista löytyy lenkkimaastoja maastojuoksijoille. Jos haluat haastaa itsesi vuoristomaisemissa, suuntaa vain hotellilta pohjoiseen. Jos haluat herätellä kroppaa hieman lempeämmällä liikunnalla, voi hotellilta lainata kävelysauvoja.

 

Kuntosali & WOD box

La Pared – powered by Playitasissa on hyvinvarusteltu kuntosali, jossa on cardiolaitteita, soutu- ja hiihtolaitteita sekä kuntopyöriä. Voimaharjoitteluun on Eleikon painosettejä, levypainoja ja tankoja, sekä tila vapaille painoille. Kuntosalilla on myös kahvakuulia, vapaita painoja sekä jumppapalloja ja -mattoja. Vuoden 2022 alussa valmistuu WOD box, jossa järjestetään WODeja.

 

Ryhmäliikunta

Hotellissa järjestetään paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, spinningiä, vesiaerobiciä, tanssillisia tunteja ja paljon muuta hauskaa. Ohjelman tekevät ja tunnit ohjaavat Playitasin ammattitaitoiset ohjaajat. Ohjelma vaihtuu usein, mutta aina on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Ulkokenttä/liikuntakenttä, jossa mm. mahdollisuus ryhmäliikuntatunneille, jalkapallolle ja koripallolle. Katso esimerkki ohjelmasta (hotellin sivuilta) »

Pyöräilyä La Paredissa

Pyöräily

La Pared sopii pyöräilijälle joka rakastaa vuoria, haastavia maastoja ja mäkiä. Aivan hotellin lähellä on pitkiä mäkiä Betancuriaan sekä jyrkkiä nousuja upeassa ympäristössä El Cardonissa. Maastopyöräilijää puolestaan odottavat soratiet, aavikko ja vuoristoreitit, ja maantiepyöräilijää pitkät tasaisemmat reitit. La Paredissa järjestetään ohjattuja pyöräretkiä maastopyöräilijöille ja maantiepyöräilijoille useita kertoja viikossa. Maasto- ja maantiepyörät ovat lainattavissa päivittäin, ja fatbiket vuokrattavana.

 

Tennis La Paredissa

Tennis

Tennistunteja sekä tenniskentän ja varusteiden vuokraus lisämaksusta. 

La Pared – powered by Playitasissa on kaksi tekonurmista tenniskenttää.

Hyvinvointi

Nauti ihanista hoidoista, rentouttavista hieronnoista ja palauttavista urheiluhieronnoista. La Paredissa on tarjolla myös fysioterapiaa ja hierontoja.
La Paredissa on saatavilla sauna ja jacuzzi (ulkotilassa). Täydellinen lopetus aktiiviselle päivälle.

Ikärajat

Lajit Ikärajat Kommentit
Sosiaaliset aktiviteetit Ei ikärajaa Valikoimaa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pyöräilyaktiviteetit 18-vuotta 12-17-vuotiaat aikuisen seurassa.
WOD Box 16-vuotta  
Kuntosali 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta varusteiden kanssa & Indoor cycling 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta ilman varusteita 13-vuotta Nuoremmat lapset vastuullisen aikuisen seurassa.
Tennis & Padel 15-vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa ryhmätreeneissä. Omassa ryhmässä ei ikärajaa.
Wakeboard & vesihiihto 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Melonta & Stand Up Padel (SUP) 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Uintikurssit 4-vuotta  
     

Sports Inclusive

Sports Inclusive hotellissa La Pared - powered by Playitas tarkoittaa sitä, että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Alta näet, mitä kaikkea Sports Inclusiveen sisältyy.

Sports Inclusiveen sisältyy

Ryhmäliikunta & ohjattuja treenejä
Hyvinvarusteltu kuntosali
Jooga- & meditaatiokursseja
WOD Box (ulkokuntosali) 
Tennistunteja

Maantiepyöräilyä (ohjattua)

Maastopyöräilyä (ohjattua)

Juoksua

 

Sisäpyöräily (spinning)

Surffivarusteet* (surffikurssin suorittamisen jälkeen)

 

*) Mikäli varaat 3 tai 5 päivän surffikurssin kotoa ennen lomaasi ja suoritat kurssin onnistuneesti (kurssin ohjaaja arvioi onko kurssi suoritettu hyväksytysti), pääset vapaasti käyttämään surffivarusteita loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha). Kokeneemmille surffaajille on tarjolla myös "kertauskurssi", jonka suoritettuaan saa käyttää surffivarusteita maksutta loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha). Muut varusteet ovat varattavissa ja maksettavissa paikan päällä.

Lisämaksusta

PT - Personal
Pyöränvuokraus: Fatbikes
Tennis (kenttävuokra, varusteet & yksityinen opetus)
Surffikurssit

Leija-, purjelautailu, SUP ja Wind Foil (Costa Calma)

 

 


Hinnasto 1.5.-31.10.2023
Hinnasto 1.11.2023-30.4.2024

Ikärajat

Laji Ikäraja Huomioita
Sosiaaliset aktiviteetit/urheilulajit Ei ikärajaa Soveltuu kaikille, ohjelmaa on niin lapsille kuin aikuisille.
Pyöräilyaktiviteetit 18 vuotta 13-17 vuotta aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta & WOD box 15 vuotta 12-14 vuotta aikuisen seurassa.
Kuntosali 15 vuotta 12-14 vuotta aikuisen seurassa.
Tennis 15 vuotta 12-14 vuotta aikuisen seurassa ryhmäliikunnan aikana, ei ikärajaa yksityisessä käytössä.
Surffikurssit 12 vuotta 5-11 vuotta aikuisen seurassa. Uimataito vaaditaan.

 


La Pared – powered by Playitasin vieraat voivat hyödyntää Playitas Resortin tiloja, ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalia (Kanariansaarten suurinta) hotellin omien vieraiden tapaan.


 

Varaa treenimatka ryhmälle

La Pared – powered by Playitas on erinomainen hotelli urheilusta kiinnostuneille ryhmille. Hotellilla on runsas treeni- ja aktiviteettivalikoima. Voit tutustua muihin Apollo Sports -hotelleihimme tästä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos suunnittelet ryhmämatkaa kauttamme.