Liikuntaa La Paredissa

Liikunta La Paredissa

Kun haluat liikkua ja kokeilla uusia lajeja lomasi aikana, tämä hotelli on oikea valinta. Monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja sekä täydellinen ympäristö vaelluksille, pyöräilylle, juoksemiseen sekä motocrossiin hiekkadyynien lomassa ja läheisillä vuorilla. La Pared – powered by Playitas on todellinen sporttiparatiisi. Kaiken kruunaa hotellin sijainti lähellä yhtä saaren suosituimmista surffirannoista.

La Paredissa majoittuvat henkilöt saavat käyttää Playitas Resortin mukavuuksia, osallistua ryhmäliikuntatunneille ja treenata kuntosalilla (Kanariansaarten suurin!) samoin ehdoin, kuin Playitaksessa majoittuvat henkilöt.

Varaa loma | La Pared – powered by Playitas »


Lisätietoa La Paredin liikuntamahdollisuuksista

Tutustu alta kuviin, ja lue tarkemmin La Paredin liikuntamahdollisuuksista.
Pyöräilyä La Paredissa

Pyöräily

La Pared sopii pyöräilijälle joka rakastaa vuoria, haastavia maastoja ja mäkiä. Aivan hotellin lähellä on pitkiä mäkiä, kuten El Cardon. Maastopyöräilijää puolestaan odottavat soratiet, aavikko ja vuorireitit. Pyöräilykarttoja löydät sivun alareunasta.

Juoksua La Paredissa

Maastojuoksu

Hotellin lähellä on sekä luonnonpuisto että hiekkadyynejä, joista löytyy lenkkimaastoja maastojuoksijoille. Jos haluat haastaa itsesi vuoristomaisemissa, suuntaa vain hotellilta pohjoiseen. Jos haluat herätellä kroppaa hieman lempeämmällä liikunnalla, voi hotellilta lainata kävelysauvoja.

Ryhmäliikunta

Hotellissa järjestetään paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, spinningiä, vesiaerobiciä, tanssillisia tunteja ja paljon muuta hauskaa. Ohjelman tekevät ja tunnit ohjaavat Playitasin ammattitaitoiset ohjaajat. Ohjelma vaihtuu usein, mutta aina on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Ulkokenttä/liikuntakenttä, jossa mm. mahdollisuus ryhmäliikuntatunneille, jalkapallolle ja koripallolle. Katso esimerkki ohjelmasta (hotellin sivuilta) »

Surffausta La Paredissa

Surffaus

Surffaus ei ole vain urheilulaji – se on elämäntapa, ja La Paredissa voit viettää surffilomaa yhdessä muiden, läheltä ja kaukaa saapuneiden, samanhenkisten lomailijoiden kanssa. Hotellista on rantaan vain noin 400 metriä, ja beachbreak on aivan hotellin lähellä.La Paredissa majoittuessa voit pukea märkäpuvun päälle huoneessa, napata surffilauta kainaloon ja nousta aalloille jo ennen aamupalaa. 

Varaa surffikoulu La Paredista

La Paredin surffausmahdollisuudet

  • Beach break
  • Aallot: 3 (maksimi 5)
  • Aaltojen suunta: Vasen ja oikea
  • Pohja: Hiekka
  • Taso: Aloittelijat
  • Riskit: Uimareiden tulee kiinnittää erityistä huomiota aaltoihin

 

Surfcentret på La Pared:

Kuntosali

Hotellissa on hyvin varusteltu kuntosali, jossa on aerobisia laitteita, soutulaitteita sekä kuntopyöriä. Voimaharjoitteluun on Eleikon painosettejä, levypainoja ja tankoja, sekä tila vapaille painoille. Kuntosalilla on myös kahvakuulia, vapaita painoja sekä jumppapalloja ja -mattoja. 

 

Vaellusta La Paredissa

Vaellus

Hotellin ympäristössä on mielenkiintoista maastoa ja upeita maisemia. La Pared sijaitsee paikallisen GR 131-vaellusreitin varrella. Voit lähteä vaeltamaan pohjoiseen, etelään tai vaikkapa saaren halki kohti Costa Calmaa. Vaellusta oppaan johdolla (katso ohjelma).

Tennis La Paredissa

Tennis

Hotellissa on kaksi tekonurmista tenniskenttää, mailoja vuokrattavissa paikan päältä.

Varaa tennisvalmennus ennakkoon
Varaa yksityistä tennisopetusta ennakkoon englanninkielisen tennisvalmentajan johdolla Matchpoint Tennis Schoolista. Paranna tennistekniikkaasi, opi pelaamaan tennistä alusta alkaen tai kehity saaren taitavimpien tennisvalmentajien kanssa.
Varaa paketti ennakkoon samalla, kun teet matkavarauksen hotelliin La Pared. Mikäli olet jo tehnyt matkavarauksesi, voit lisätä tennisvalmennuksen Minun lomani -sivun kautta.

Hyvinvointi

Nauti ihanista hoidoista, rentouttavista hieronnoista ja palauttavista urheiluhieronnoista. La Paredissa on tarjolla myös fysioterapiaa ja hierontoja.
Hierontapaketteja varattavissa ennakkoon (3 tai 6 kertaa). Voit varata hierontapaketit samalla, kun teet matkavarauksen La Parediin.
La Paredissa on saatavilla kuivasauna ja jacuzzi (ulkotilassa). Täydellinen lopetus aktiiviselle päivälle.

Jooga

Suositut joogatuntimme pidetään Yoga Shalassa, josta upeat näkymät Atlantille. Tarjolla eri tyyppisiä joogatunteja, kuten Hatha -ja Yin -jooga 


Hotellin liikuntamahdollisuudet

Sisältyy
Ryhmäliikunta
Kuntosali
Jalkapallo
Kävelysauvat
Funktionaalinen liikunta
Indoor cycling
Vaellus
Juoksu
Jooga
 
Lisämaksusta
Surffaus
Purjelautailu
Leijalautailu
SUP-lautailu
Motocross (enduro)
Mönkijät
Segwayt
Tennis
Maantiepyörät (noudetaan/palautetaan Playitas Resortiin)
Maastopyörät
Katso hinnasto