R2 Pajara Beach Hotel & Spa

 • Hieno sijainti rannalla
 • Sopii perheille
 • All Inclusive sisältyy loman hintaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli R2 Pajara Beach on hieno All Inclusive -hotelli, joka on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Hotellissa on lämmitetty uima-allas, hyvä spa-keskus ja leikkipaikka. Aktiivilomailijoille tarjolla on kuntosali sekä koripallo- ja tenniskenttä. Jos haluat lekotella kallioisella rannalla, tarvitsee vain kulkea muutamat portaat alas.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Perhehuone 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Näköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1812 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

All Inclusive -hotelli, jossa lapsiperheet viihtyvät. Hotelli on rakennettu u-muotoon. Neljä uima-allasta, joista kaksi on lämmitetty talvella vähintään 20-asteiseksi, yksi altaista on sisätiloissa. Altaan lämpötila voi laskea aamuisin, iltaisin ja sateisella säällä. Erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Leikkialue. Useita baareja ja ravintoloita, joissa on eri teemojen mukaisia buffetteja. A la carte ravintola (avoinna kahdesti viikossa, ei sisälly All Inclusiven hintaan). Illallisella miesten tulee käyttää pitkiä housuja.

Pesula- ja kuivapesupalvelut ja matkamuistokauppa. Aktiivilomailijoille kuntosali, rantalentopalloa ja koripalloa. Tennis ja biljardi lisämaksusta. Spa, joka tarjoaa rentouttavia ja virkistäviä hoitoja (lisämaksusta). Ikäraja spahan on 16 vuotta, klo 11-13 kaiken ikäiset ovat tervetulleita spa-tiloihin. Hotellin vieraille -10% alennus kaikista spa-hoidoista. Maksuton wifi vastaanotossa. Hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4–12 -vuotiaille. Pieni pelihuone lisämaksusta. Rappuset koko matkalla kiviselle rannalle. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (25/12) ja uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä klo 7.30–10.30
 • Lounaspöytä ruokajuomilla klo 13.00–14.30
 • Välipalaa, voileipiä ja jäätelöä snackbaarissa klo 10.30–18.00.
 • Illallisbuffetti ruokajuomilla (paikallinen olut ja viini) klo 18.30–21.30.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta/viiniä ja paikallisia juomia klo 10.30–18.00 allasbaarissa, klo 11.00-23.00 aulabaarissa sekä klo 20.00–23.00 La Zarza -baarissa. (Baari on auki klo 1.00 asti, juomat klo 23:n jälkeen lisämaksusta.)

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Hotellivieraiden tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta, joka annetaan hotelliin saavuttaessa ja rannekkeen käyttäminen on pakollista. All Inclusive on käytössä koko kotiinlähtöpäivän.

Hyvä tietää

Ilmastointi toimii klo 10.00-16.00 ja 19.00-2.00 lokakuusta huhtikuuhun.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa