Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 433 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Tarpeeksi perheelle tilaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-18


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-
Ruuhkainen ruokailu

Vahvistettu asiakas: 2024-02-19


9 10:stä

+
Iso kokonaisuus, ja kaikki toimi.
-
Klo 21 musaesityksissä voisi enemmän ottaa huomioon selvästi enemmistönä olevan varttuneen väen mieltymyksiä. Nyt oli kaksi viikkoa lähes pelkästään melko yksipuolista rautalankakitaramusaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


8 10:stä

+
Kohtuu kokoinen allas alue
-
Aulan ja ruokailu tilan äänien erittäin paha äänien kaikuminen teki sisällä viihtymisen mahdottomaksi ja kaikki kuulosti pahalta meteliltä

Vahvistettu asiakas: 2024-01-01


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-18


7 10:stä

+
meren läheisyys ja yhden siistijän hymy.
-
Sokkeloinen hotelli, mutta siihen ette voi puuttua:) Ruoka mautonta mössöä. Henkilökunta tympeää, eivät tervehdi.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-13


9 10:stä

+
Palvelutaso ja all-inclusive
-
Pistorasioita puuttui sängyn vierestä

Vahvistettu asiakas: 2023-11-13


9 10:stä

+
Tilavat huoneet
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-30


8 10:stä

+
Ruokailupaikat sai aina halutusta paikasta.
-
- Wi-Fi lisämaksusta ja iPhone käyttäjien piti kirjautua sisään uudelleen jatkuvasti. - salilla ei ilmastointia ja laitteet huonot

Vahvistettu asiakas: 2023-10-24


8 10:stä

+
Upea ja tilava allasalue sekä hotellilta oli rappuset hiekkarannalle
-
Yleisesti jos All Inclusive varataan niin lähtökohta on että palvelut ovat ilmaisia. Allaspyyhleiden vaihdosta oli maksu, Wi-Fi oli maksullinen sekä tallelokeron sai huoneessa käyttöön vain maksua vastaan. Näistä lisämaksuista ei ollut mitään mainintaa hotellin tietojen kohdalla

Vahvistettu asiakas: 2023-10-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

2015 arvostelua
Erinomainen
 
730
Erittäin hyvä
 
779
Hyvä
 
319
Ei kovin hyvä
 
124
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
18.5.2024

Kirjoittanut 226giulianah

Buena estadía

El personal fantástico - serviciales y siempre con una sonrisa - todos, el personal de limpieza, camareros, recepción, bares. Habitaciones espaciosas y buena limpieza de la habitación. Muy buena selección de comida, hay para todos los gustos pero el licor y los cócteles del todo incluido por debajo del nivel de otros hoteles comparables con este todo incluido. Un comentario constructivo: el personal masculino del bar del piso 6 grita sus frustraciones laborales a los 4 vientos - pelean, se dicen lo uno y lo otro y creen que todos somos alemanes y no entendemos lo que dicen! Pero bueno, yo que hablo español me enteré de todo lo que no funciona con sus turnos y sus problemas - esto es muy poco profesional. Podrían comentarles que estas cosas no se airean al frente de los clientes mientras hacen su trabajo.

 
7.5.2024

Kirjoittanut Happiness49597017141 Bornholm, Tanska

Dårligt og slidt hotel bestemt ikke 4 stjernet

20 år gammelt hotel som er slidt og træt. Dårlig rengøring på værelset og i restaurantens køkken. Bygningens søjler var lappet sammen med tape. Maden væltede i olie og smagte ikke af noget og desuden var den kold. Pool toiletter var beskidte og der var glat på gulvet. Sæbe og sprit beholdere blev ikke fyldt op. Kun 1 pool bar i den ene ende af poolområdet, her fik man dog drinks der smagte af noget, baren på hotellet smagte ikke af noget eller ren sprit. Ala carte restaurant koste 30 euro pr person, dobbelt liggestole koster 50 euro pr dag, boks koster 28 euro pr uge og wifi på værelset skal man også betale for. Et hotel vi aldrig kommer tilbage til og under ingen omstændigheder 4 stjerne værd, nærmere 2.

 
29.4.2024

Kirjoittanut CorinneBieb Sarrebourg, Ranska

Hôtel top

Très bel hôtel, grand et propre. Le personnel sympatique. Une magnifique piscine, mais quel dommage quelle ne soit pas chauffée à l inter saison. La formule "all inclusiv" est parfaite et variée. La cuisine est également variée et bonne. Les soirs des groupes de musiques font l animation. Pourquoi ne pas varier avec des spectacles ? Belle plage où naturistes et textiles se côtoient sans malaise. Et possibilité de rentrer dans l eau car on a pied sur une longue distance. Je recommande cet hôtel qui est top.