1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Fairmont Fujairah Beach Resort

  • Useita urheilumahdollisuuksia
  • Kaunis sijainti rannan ja vuoren lähellä
  • Loistava spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Fairmont Fujairah Beach Resort on uusi ja tyylikäs hotelli, joka keskittyy hyvinvointiin. Hotellialue sijaitsee kiehtovissa maisemissa Al Hajar-vuoren vieressä. Täällä voit pelata jalkapalloa rannalla, pyöräillä vuorelle tai kokeilla erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja Omanin lahden kirkkaissa vesissä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Lämmitetyt altaat,loistava palvelu,monipuoliset liikuntamahdollisuudet,monipuolinen ja hyvä ruoka...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 784 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee emiraatin toiseksi suurimman kaupungin Dibban rannikkoalueella. Hotellin tyylipuhdas sisustus on yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja art décoa arabialaisella vivahteella. Fairmont Fujairah Beach Resortissa vietät aktiivista lomaa tasokkaassa hotellissa.

Monia urheilumahdollisuuksia
Fairmont Fujairah Beach Resortin sukelluskeskuksesta on vuokrattavissa kajakkeja, kanootteja ja vesisuksia sekä sukellus- ja snorklausvälineitä. Maksuton rantalentopallo, rantajalkapallo, pöytätennis ja vesijumppa.

Personal trainer ja SUP-lautailu lisämaksusta. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. Merkattuja juoksureittejä ja -karttoja.

Ihania spa-hoitoja
Ensiluokkainen Willow Stream Spa (ikäraja 18 vuotta), jossa on kuusi hoitohuonetta, kauneussalonki, hamam ja maksuton, pieni Lite Fitness -kuntosali (avoinna klo 7-22). Maksuton jacuzzi ja sauna. Hierontaa ja spa-hoitoja lisämaksusta.

Tyylikäs allasalue ja bussi rannalle
Pääaltaassa on osio lapsille. Hotellissa on myös allasalue aikuistenaltaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari ja rantabaari. Yli 16-vuotiaille maksuton pääsy rantaklubi Lavaan hotellialueen vieressä. Fairmont Fujairah Beach Resortin vierailla maksuton sisäänpääsy Aqua Bounceen, joka on Fujairahin kelluva vesipuisto.


Ravintoloita ja baareja

Hotellissa voit ruokailla niin buffetravintola Canvasissa, jossa järjestetään live cookingia, sekä The Copper Lobsterissa, joka tarjoilee iltaisin grillattua kala- ja mereneläväannoksia. Kauniilla paikalla sijaitseva Iammai-allasabaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia päivisin. Iltaisin baari muuttuu shisha-loungeksi. Hotellissa on myös eurooppalaisella vivahteella oleva Café Pronto -bistro sekä teetä tarjoileva Artesan -taidegalleria.

Lisätietoja hotellista
Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu vuorokauden ympäri sekä pesulapalvelu lisämaksusta. Lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla yli 4-vuotialle.

Ateriat

Puolihoito. Uuden vuoden illallinen (31.12).

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.