Atlantis The Palm

  • Laatulomaa perheille
  • Maksuton sisäänpääsy vesipuistoa
  • Maailmanluokan ravintoloita

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.. Club-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,4 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4611 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atlantis The Palm on upea hotelli Palm Jumeirahissa. Hotellin teemana on Atlantiksen vedenalainen kaupunki ja täältä löytyy tekemistä kaikenikäisille. Päivää voit viettää mukavalla allasalueella, jossa on kaksi allasta sekä aurinkotuoleja- ja varjoa.

22 baaria ja ravintolaa, jossa tarjoillaan ruokaa maailman eri keittiöistä. Joidenkin ravintoloiden taustalla on suuri akvaario ja valikoimaan kuuluu niin buffét- kuin à la carte -ravintoloita. Yhden ravintoloista omistaa näyttelijä Robert De Niro. Myös julkkiskokki Gordon Ramseylla on täällä oma ravintolansa. Hotellissa on myös teelounge ja yökerho. Osa ravintoloista yli 10-vuotiaille vieraille.

Tennistä, hierontaa ja fitnesskeskus, osa aktiviteeteista lisämaksusta. Kylpylä, jossa kauneushoitoja lisämaksusta. Wifi toimii osassa baareja ja ravintoloita ja on lisämaksusta. Huonepalvelu. Rannalla on sukelluskeskus. Hotellialueella on yli 30 liikettä kuten Chanel ja Tiffany & Co. Pesulapalvelu. Paikallisliikennettä.

Hotellissa on lisäksi The Lost Chambers – valtava akvaarioallas, jossa on yli 65 000 kalalajia sekä esimerkiksi haita. Leikkihuone ja lastenkerho hotellin alueella 3-12 -vuotiaille lapsille. Teini-ikäisille hotellissa on oma klubi nimeltä Rush, jossa on Wii ja Playstation. Hotellissa on lisäksi elokuvahuone ja baari, josta voi ostaa pirteilöitä ja alkoholittomia juomia. Lasten- ja teini-ikäisten kerhot ovat lisämaksusta vieraille, jotka majoittuvat kahden hengen huoneissa ja deluxe-huoneissa. Personal trainer palvelut lisämaksuta.

Hotellista löytyy myös Wavehouse-viihdekeskus, jonka palveluihin kuuluu keilaus, lasten/nuortenpelit, Surf's Up Wave Rider-aaltokone sekä ravintola, jossa on tarjolla hampurilaisia, pizzaa ja pirtelöitä.

Ilmainen sisäänpääsy Lähi-idän suurimpaan vesipuistoon nimeltä Aquaventure, joka kuuluu hotellille. Vesipuistossa on monia upeita vesiliukumäkiä. Täällä voi esimerkiksi liukua alas 27 metristä vesiliukumäkeä, joka lopuksi kulkee haitunnelin läpi. Vesipuistossa voit meloa myös kumiveneillä koskea pitkin. Lisäksi täältä löytyy oma alue pienille lapsille nimeltä Splashers, jossa on vesiliukumäkiä, kiipeilytelineitä ja muuta mukavaa.

Ateriat

  • Puolihoito sisältyy ajalla 1.10-25.12 sekä 7.1-30.4 (aamiainen ja illallinen, sisältäen virvoitusjuoman ja veden ruokajuomana)
  • Aamiaispöytä sisältyy ajalla 26.12-6.1.)

Puolihoito

Puolihoito sisältyää aamiaisen noutopöytäravintola Saffronissa tai Kaleidoscapessa. Illallinen joko noutopöytäravintolassa tai yhdessä kymmenestä á la carte -ravintolasta. Jos haluat ruokailla hotellin toisissa ravintoloissa, saa aterioihin käytettäväksi lahjakortin (noin AED 200-850/hlö, riippuen ravintolasta).

Hyvä tietää

  • Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.
  • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.
  • Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

W Dubai the Palm

W Dubai The Palm sopii sinulle, joka haluat lomailla hotellissa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Ainutlaatuisesta hotellista löytyy elämyksiä kaikille aisteille sekä kaksi palkittua ravintolaa. Majoitu näyttävissä huoneissa, joissa yhdistyy Studio 54, muhkeat huonekalut sekä huipputeknologiset innovaatiot - myös maisemat Dubain ylitse ovat henkeäsalpaavat.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.