Atlantis The Palm

  • Laatulomaa perheille
  • 22 baaria ja ravintolaa
  • Oma vesipuisto ja merimaailma

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Club-huoneita 1-3 hengelle. Sviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaikki paikan päällä: altaat, vesipuisto ja akvaario. Täydellinen paikka lapsiperheille. Club-palvelut onnistuneet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1277 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atlantis The Palm on upea hotelli Palm Jumeirahissa. Hotellin teemana on Atlantiksen vedenalainen kaupunki ja täältä löytyy tekemistä kaikenikäisille. Päivää voit viettää mukavalla allasalueella, jossa on kaksi allasta sekä aurinkotuoleja- ja varjoa.

22 baaria ja ravintolaa, jossa tarjoillaan ruokaa maailman eri keittiöistä. Joidenkin ravintoloiden taustalla on suuri akvaario ja valikoimaan kuuluu niin buffét- kuin à la carte -ravintoloita. Yhden ravintoloista omistaa näyttelijä Robert De Niro. Myös julkkiskokki Gordon Ramseylla on täällä oma ravintolansa. Hotellissa on myös teelounge ja yökerho. Osa ravintoloista yli 10-vuotiaille vieraille.

Tennistä, hierontaa ja fitnesskeskus, osa aktiviteeteista lisämaksusta. Kylpylä, jossa kauneushoitoja lisämaksusta. Wifi toimii osassa baareja ja ravintoloita ja on lisämaksusta. Huonepalvelu. Rannalla on sukelluskeskus. Hotellialueella on yli 30 liikettä kuten Chanel ja Tiffany & Co. Maksuton hotellibussi eri ostoskeskuksiin Dubaissa useita kertoja päivässä. Pesulapalvelu. Paikallisliikennettä.

Hotellissa on lisäksi The Lost Chambers – valtava akvaarioallas, jossa on yli 65 000 kalalajia sekä esimerkiksi haita. Leikkihuone ja lastenkerho hotellin alueella 3-12 -vuotiaille lapsille. Teini-ikäisille hotellissa on oma klubi nimeltä Rush, jossa on Wii ja Playstation. Hotellissa on lisäksi elokuvahuone ja baari, josta voi ostaa pirteilöitä ja alkoholittomia juomia. Lasten- ja teini-ikäisten kerhot ovat lisämaksusta vieraille, jotka majoittuvat kahden hengen huoneissa ja deluxe-huoneissa. Personal trainer palvelut lisämaksuta.

Hotellista löytyy myös Wavehouse-viihdekeskus, jonka palveluihin kuuluu keilaus, lasten/nuortenpelit, Surf's Up Wave Rider-aaltokone sekä ravintola, jossa on tarjolla hampurilaisia, pizzaa ja pirtelöitä.

Ilmainen sisäänpääsy Lähi-idän suurimpaan vesipuistoon nimeltä Aquaventure, joka kuuluu hotellille. Vesipuistossa on monia upeita vesiliukumäkiä. Täällä voi esimerkiksi liukua alas 27 metristä vesiliukumäkeä, joka lopuksi kulkee haitunnelin läpi. Vesipuistossa voit meloa myös kumiveneillä koskea pitkin. Lisäksi täältä löytyy oma alue pienille lapsille nimeltä Splashers, jossa on vesiliukumäkiä, kiipeilytelineitä ja muuta mukavaa.

Ateriat

Aamiaispöytä (23.12.-5.1.) tai puolihoito sekä uuden vuoden illallinen.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen, juomat eivät sisälly hintaan. Illallinen voidaan nauttia kymmenessä eri hotellin ravintolassa.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvikaudella 19/20 kaikissa huoneissa on parveke, osassa merinäköala.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.