Ostoksia Santorinilla

Santorinilla on paljon tarjottavaa ostosten ystäville. Täältä löydät pieniä putiikkeja täynnä vaatteita, kenkiä, koruja sekä ihania käsitöitä ja paikallisia herkkuja. 

Ostoksia Santorinilla

2 Friends

2 Friends on ihana sisustuskauppa Kamarilla. Täältä löydät kauniita ja uniikkeja sisustustavaroita ja pienesineitä ympäri maailmaa. 2 Friends -putiikilla on myös sisarliike Firassa ja Perissassa. 

Hondan keskus 

Hondan keskus sijaitsee Firassa. Täältä löydät monipuolisen valikoiman vaatteita, alusvaatteita, hajuvesiä ja käsilaukkuja. 

Muita ostoksia

Kamariksen rantapromenadilla Santorinilla myydään kaikkea koruista vaatteisiin ja tuliaisista pieniin koriste-esineisiin. Voimme suositella erityisesti Firan kenkä- ja vaatekauppoja. Oiasta taas löytyy monien taiteilijoiden taidekauppoja, jos etsit kotiisi tai lahjaksi esimerkiksi tauluja.

Ammos

Ammos, joka sijaitsee Kamarin rantapromenadilla, myy merkkivaatteita, kenkiä ja uimapukuja niin naisille kuin miehillekin. 

Atlantis books

Oian pääkadulla sijaitsee pieni kirjakauppa, johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Kauppa sijaitsee kellarikerroksessa, ja myös sen työntekijät asuvat täällä. Kokemusta tässä kirjakaupassa voisi kuvata kirjaston ja Hobitti-maailman yhdistymiseksi – täällä tunnet, että kirjat ovat tärkeintä koko maailmassa! 

Ostoksia Santorinilla