Santorini

Santorinin matkavinkit

Santorini on ehdottomasti yksi Kreikan valokuvatuimmista saarista. Saarella on kuitenkin muutakin koettavaa kuin mahtavia maisemia ja jännittäviä kyliä kuten Kamari, Fira ja Oia – jotkut myös sanovat, että koko Kreikan parhaat auringonlaskut näet juurikin Santorinilla. Täältä löydät meidän parhaat matkavinkkimme!

Varaa matkasi Santorinille

Miksi matkustaa Santorinille?

Loman Santorinilla muistat koko loppuelämäsi. Monet matkustavat saarelle häämatkallaan, juhlien vuosipäivää tai vain nauttimaan romanttisesta ilmapiiristä. Lähtisitkö sinä?

Lue lisää

Santorinin nähtävyydet

Santorini on jännittävä matkakohde, josta löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä luonnonmuodostelmista historiallisiin paikkoihin ja kreikkalaisiin kaupunkeihin. Täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Lue lisää

Ostoksia Santorinilla

Santorinilla on paljon tarjottavaa ostosten ystäville. Täältä löydät pieniä putiikkeja täynnä vaatteita, kenkiä, koruja sekä ihania käsitöitä ja paikallisia herkkuja. 

Lue lisää

Video - kuvankaunis Santorini

Santorinilta löydät kauniita, valkoisena hohtavia kyliä ja upeaa luontoa. Katso video ja tutustu Kreikan saarihelmen huikeisiin maisemiin!

Katso video

Santorinin makuelämykset

Suosittu Santorini tarjoaa ihania ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa makuelämys on taattu. Kokeile myös saaren omia erikoisuuksia, kuten valkoisia munakoisoja ja Favaa. 

Lue lisää

Santorinin rannat

Jos haluat tutustua hieman erilaisiin, perinteisistä kreikkalaisista rannoista poikkeaviin rantoihin, löytyy Santorinilta hyviä vaihtoehtoja siihen. Täällä sinua odottavat upeat mustat ja punaiset rannat, joita reunustavat dramaattiset kalliot – valmistaudu henkeäsalpaaviin maisemiin!

Lue lisää

Viihtyisät kylät ja kaupungit

Viihtyisiä pikkukujia ja perinteisiä valkoisia taloja sinisine ovineen, kattoineen ja ikkunoineen – Santorinilta löytyy monia ihania kyliä ja kaupunkeja, joita ympäröivät huimat kalliot, joten uskomattomat maisemat on taattu! 

Lue lisää