Santorinin ranta

Santorinin rannat

Jos haluat tutustua hieman erilaisiin, perinteisistä kreikkalaisista rannoista poikkeaviin rantoihin, löytyy Santorinilta hyviä vaihtoehtoja siihen. Täällä sinua odottavat upeat mustat ja punaiset rannat, joita reunustavat dramaattiset kalliot – valmistaudu henkeäsalpaaviin maisemiin!

Red Beach Santorini

Red Beach

Red Beach on erityinen ranta saaren lounaisosassa, sillä se on täysin täysin eristyksissä. Rannalle et pääse autolla, vaan loppumatka tulee kävellä pitkin kaunista kivitietä. Erityisesti tieltä avautuva merinäköala on todella upea. Kun lähdet poispäin Akrotirista, näet kyltin jossa lukee ''Red Beach''.

Monolithos beach

Monolithos on pitkä hiekkaranta, joka sijaitsee Kamarin pohjoispuolella. Rennolla rannalla viihtyy koko perhe! Voit nauttia myös maukkaan lounaan yhdessä rannan pienistä tavernoista. Käy katsomassa myös pientä satamaa ja kalastusveneitä, jotka sijaitsevat pienen matkan päässä rannasta.

White Beach

Red Beachiltä pääset veneellä pienelle White Beach -nimiselle rannalle. Tänne pääset ainoastaan veneellä, ja matkalla voit ihastella upeita, valkoisena hohtavia kallioita. White Beach sopii sinulle, joka nautit snorklaamisesta, ja suosittelemme myös ottamaan mukaan kameran jolla voit ikuistaa upeat vedenalaiset maisemat! 

Koloumbos beach

Koloumbosin ranta sijaitsee Santorinin koillispuolella, ja täällä voit todella viettää rauhallisen rantapäivän. Rannalle pääset helposti kävellen, ja täältä löydät myös aurinkotuoleja ja kioskin. Ota mukaan picknic kori ja nauti ihanasta kesäpäivästä! 

Vlychada Beach

Vlychada Beach sijaitsee Perissan/Perivolosin eteläpuolella. Ranta on todella rauhallinen, ja täällä voit huoletta viettää monta tuntia. Rantaa vastapäätä on pieni satama, jonne kalastajat tulevat päivittäin.