Santorinin makuelämykset

Suosittu Santorini tarjoaa ihania ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa makuelämys on taattu. Kokeile myös saaren omia erikoisuuksia, kuten valkoisia munakoisoja ja Favaa. 

Rantabaari Santorinilla

Mukavat rantabaarit

Perivoloksesta löydät monia mukavia ja eläväisiä rantabaareja. Tunnetuimmat ovat nimeltään Chilli ja Jojos. Jos olet onnekas, voit nähdä myös paikallisia julkkiksia Jojosissa. Uimisen ystävät voivat myös nauttia baarin sisäuima-altaasta. 

Donkey Beer

Hieman Kamarin ulkopuolella sijaitsee panimo nimeltään Santorini Brewing Company, josta tulee paikallinen Donkey Beer -olut. Täällä voit osallistua opastetulle kierrokselle, jossa pääset tutustumaan tekoprosessiin. Aasi, joka on saaren symboli, on länsä koko ajan. Olutmerkin etiketti ja nimi ovat peräisin tästä rakastetusta eläimestä. Donkey -olutta on kolmea erilaista: Yellow, joka on miedoin, Red, jossa on jo enemmän makua ja Crazy, joka on kaikista vahvin. 

Vinsanto

Santorinilla lomaillessasi sinun täytyy ehdottomasti maistaa Vinsantoa. Se on paikallisesti tuotettu jälkiruokaviini, joka on valmistettu aurinkokuivatuista viinirypäleistä, jotka antavat viinille todella makean maun. Visnto on myös täydellinen tuliainen kotiinvietäväksi! 

Fava

Valkoinen munakoiso

Santorinin pienellä saarella on monia erikoisuuksia. Yksi tunnetuimmista on valkoinen munakoiso – tätä kannattaa kokeilla! 

Fava

Fava on kikherneiden ja linssien välimuoto. Tätä erikoisuutta on saatavilla ainoastaan Santorinin saarella. 

Makua kapriksista

Ympäri saarta kasvaa villejä kapriksia. Klassinen kreikkalainen salaatti on yleensä maustettu kapriksen lehdillä – yksinkertaista mutta fantastisen hyvää! 

Katso lisää matkavinkkejä Santorinille