9 Muses Resort

  • Viihtyisä tunnelma
  • Kaunis ympäristö
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa 9 Muses Resortiin – tunnelmalliseen hotelliin Santorinin Perissaan. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja on tunnettu kauniista allasalueestaan. Täällä majoitut valoisissa kahden hengen huoneissa ja voit nauttia aamupalan hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli todella siisti ja huoneet erittäin viihtyisät. Allasalue oli todella viihtyisä ja sii...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 72 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

9 Muses Resort on korkeatasoinen hotelli, jossa on mukava tunnelma. Hotelli koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita kutsutaan yhdeksän muusan mukaan. Arkkitehtuuri on sekoitus modernia ja perinteistä rakentamista. Hotelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä. Allasalueella on kolme allasta, joista yksi on lastenallas ja toinen poreallas. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas-/rantaspyyhkeitä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat rantabaarin asiakkaiden käytössä. Allasbaari.

Hotellin ravintola Therpischoressa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja. Annoksissa hyödynnetään paljon lähellä tuotettuja, paikallisia raaka-aineita. Aamiainen tarjoillaan buffetravintolassa, hotellin tavernassa saatavilla lounasta à la carte-listalta. Baari. Huonepalvelu noin klo 8.00-23.00.

Maksuton kuntosali, tenniskenttä ja varusteet, beach-volley ja pöytätennis. Spa, jossa erilaisia kauneushoitoja, hierontaa ja sauna lisämaksusta. Maksuton wifi. Lähellä rantaa ja Perivoloksen ravintoloita ja baareja. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoidon varanneille salaatti- ja jälkiruokabuffet, alku- ja pääruoan voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta. Aamiainen klo 7.30-10.30, illallinen klo 19.30-22.30.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.