Aqua Blue

  • Lähellä laavahiekkarantaa
  • Suuri allasalue merinäköalalla
  • Puolihoito lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa lomalle Aqua Blue -hotelliin, joka sijaitsee Perivoloksessa mustan laavahiekkarannan vieressä. Allasalueelta on upeat näkymät merelle ja ravintola tarjoilee maittavia annoksia. Hotelli sijaitsee rantakadulla, josta löytyy viihtyisiä tavernoita ja ravintoloita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-allas heti kun astuit ovesta ulos. Se oli yllätys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 430 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Modernin Aqua Blue -hotellin suurelta allasalueelta on kauniit näkymät. Hotellilla on kaksi allasta ja lastenallas. Isommassa altaassa on erillinen jacuzzi-osio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet voi hakea vastaanotosta. Maksuton wifi ja ilmastointi koko hotellilla.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen ja täältä on myös näkymä allasalueelle ja Egeanmerelle. Lounaalla ja illallisella ruokalistalta löytyy kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Snackbaarista saa yksinkertaisia ruoka-annoksia ja välipaloja. Maksuton kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksuta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 350 metrin päähän hotellilta, matkatavat tulee kuljettaa itse. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.