Aqua Blue

  • Lähellä laavahiekkarantaa
  • Suuri allasalue merinäköalalla
  • Puolihoito lisämaksusta

Tervetuloa lomalle Aqua Blue -hotelliin, joka sijaitsee Perivoloksessa mustan laavahiekkarannan vieressä. Allasalueelta on upeat näkymät merelle ja ravintola tarjoilee maittavia annoksia. Hotelli sijaitsee rantakadulla, josta löytyy viihtyisiä tavernoita ja ravintoloita.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 409 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Modernin Aqua Blue -hotellin suurelta allasalueelta on kauniit näkymät. Hotellilla on kaksi allasta ja lastenallas. Isommassa altaassa on erillinen jacuzzi-osio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet voi hakea vastaanotosta. Maksuton wifi ja ilmastointi koko hotellilla.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen ja täältä on myös näkymä allasalueelle ja Egeanmerelle. Lounaalla ja illallisella ruokalistalta löytyy kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Snackbaarista saa yksinkertaisia ruoka-annoksia ja välipaloja. Maksuton kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksuta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 350 metrin päähän hotellilta, matkatavat tulee kuljettaa itse. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus