Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort sijaitsee rannan yläpuolella Perivolosissa, ja hotellilta on kävelymatka Perissaan. Nauti leppoisista lomapäivistä hotellin altaalla, jossa on myös jacuzzi.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-2 hengelle.\

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uimaallas ja siivoja
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 11 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Iliada Odysseas Resortissa on viihtyisä allasalue jacuzzilla. Kun haluat lomapäiviin aktiviteetteja, voit vuokrata auton ja kierrellä ympäri Santorinin postikorttimaisemia. Akrotirin majakalla voi nähdä erityisen upean auringonlaskun, mutta auringonlaskua voi ihailla myös Firasta tai Oiasta. Hotellilta on kävelymarka tummalle laavarannalle. Aurinkotuolit, -varjot ja allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät hintaan. Aamiaishuone ja baari allasalueella.

Wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto rajoitetusti auki. Silitystarvikkeet lainattavissa. Noin 11 kilometriä Firaan ja noin 25 kilometriä Oiaan. Akrotiri Lighthouseen on noin 15 kilometriä. Rannalle kävellessä on ylitettävä liikennöity tie. Hotellissa on rappusia ja korkeuseroja. Vilkas katu ylitettävä rannalle mennessä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Hotellit Perivolos/Perissa

Santo Miramare Resort

Santo Miramaressa nautit puhdaslinjaisesta arkkitehtuurista ja viihtyisästä hotellialueesta. Lomatunnelmaan on helppo virittäytyä allasalueella, josta löytyy erillinen lastenallas perheen pienempien vesileikkeihin. Hotellilla on lisäksi omia aurinkotuoleja lähellä rantaa. Tervetuloa lomalle!

Veggera

Veggeralla on mainio sijainti rannalla, aivan Perissan keskustassa. Hotellilla on kaksi allasta, kaunis puutarha ja vieraanvarainen tunnelma.

Gardenia

Gardenia sijaitsee muutaman minuutin päässä mustalta laavarannalta. Vietä lomapäiviä hotellin altaalla tai tutustu Santorinin kauniiseen luontoon ja moniin nähtävyyksiin.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria sijaitsee kauniissa Perivoloksen kylässä Santorinin kaakkoisrannikolla. Hotellin viihtyisistä huoneista osa on kalkittu saarelle tavalliseen tapaan. Täällä rentoudut hotellin pienen uima-altaan äärellä tai vietät päiviä mustahiekkaisella laavarannalla. Perivoloksen kylästä löydät sekä tavernoja että baareja.

Aqua Blue

Tervetuloa lomalle Aqua Blue -hotelliin, joka sijaitsee Perivoloksessa mustan laavahiekkarannan vieressä. Allasalueelta on upeat näkymät merelle ja ravintola tarjoilee maittavia annoksia. Hotelli sijaitsee rantakadulla, josta löytyy viihtyisiä tavernoita ja ravintoloita.

9 Muses Resort

Tervetuloa 9 Muses Resortiin – tunnelmalliseen hotelliin Santorinin Perissaan. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja on tunnettu kauniista allasalueestaan. Täällä majoitut valoisissa kahden hengen huoneissa ja voit nauttia aamupalan hotellin ravintolassa.

Aspro Phos

Aspro Phos on tyylikäs hotelli lähellä Perissan rantaa. Hotellilla on viihtyisä allasalue. Käy kävelyllä ja nauti Santorinin illoista. Päivisin voit rentoutua altaalla ja tutustua saareen omatoimisesti.

Petri Suites

Petri Suitesissa lomailet kauniisti sisustetuissa sviiteissä. Hotellilla on mukava allasalue, ja lisämukavuutta allaspäiviin tuovat extrapaksut aurinkotuolien patjat, joissa voit nauttia rentouttavista päivistä altaan äärellä. Hieman kauempana Perivolosissa sijaitsee myös musta laavaranta sekä baareja ja ravintoloita.

Andreas Studios

Andreas Studios on yksinkertainen huoneistohotelli kävelymatkan päässä Perissan rannalta. Mukava allasalue. Hieman pidemmän kävelymatkan päässä on keskusta, sekä satama josta voi ottaa veneen Kamarin rannalle.