Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Yläkerrassa on parvi parivuoteella. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Alakerrassa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla. Seinään kiinnitetty parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.