Veggera

  • Lähellä rantaa
  • Kaunis allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Veggeralla on mainio sijainti rannalla, aivan Perissan keskustassa. Hotellilla on kaksi allasta, kaunis puutarha ja vieraanvarainen tunnelma.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 690 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Veggeralla on erinomainen sijanti lähellä Perissan rantaa. Hotelli koostuu useasta eri rakennuksesta, jotka kaikki on rakennettu paikalliseen tyyliin. Kaksi uima-allasta, joissa erotettu osio lapsille sekä jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Maksuton wifi huoneissa ja yleisissä tiloissa. Maksuton pieni ja yksinkertainen kuntosali, jossa muutamia painoja. Tallelokero lisämaksusta. Rannalla hierontaa lisämaksusta. Minimarket, josta voi ostaa myös matkamuistoja. Huonepalvelu lisämaksusta. Rantakadulla hotellin ulkopuolella on ravintoloita, kauppoja ja baareja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla. Puolihoito sisältää joko lounaan tai illallisen (à la carte-menu).

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 450 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse. Rannalle kuljettaessa on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.