Veggera

  • Lähellä rantaa
  • Kaunis allasalue

Veggeralla on mainio sijainti rannalla, aivan Perissan keskustassa. Hotellilla on kaksi allasta, kaunis puutarha ja vieraanvarainen tunnelma.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 680 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Veggeralla on erinomainen sijanti lähellä Perissan rantaa. Hotelli koostuu useasta eri rakennuksesta, jotka kaikki on rakennettu paikalliseen tyyliin. Kaksi uima-allasta, joissa erotettu osio lapsille sekä jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Maksuton wifi huoneissa ja yleisissä tiloissa. Maksuton pieni ja yksinkertainen kuntosali, jossa muutamia painoja. Tallelokero lisämaksusta. Rannalla hierontaa lisämaksusta. Minimarket, josta voi ostaa myös matkamuistoja. Huonepalvelu lisämaksusta. Rantakadulla hotellin ulkopuolella on ravintoloita, kauppoja ja baareja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla. Puolihoito sisältää joko lounaan tai illallisen (à la carte-menu).

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 450 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse. Rannalle kuljettaessa on ylitettävä tie.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus