Villa Eleftheria

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Villa Eleftheria sijaitsee kauniissa Perivoloksen kylässä Santorinin kaakkoisrannikolla. Hotellin viihtyisistä huoneista osa on kalkittu saarelle tyypilliseen tapaan. Täällä rentoudut hotellin pienen uima-altaan äärellä tai vietät päiviä mustahiekkaisella laavarannalla. Perivoloksen kylästä löydät sekä tavernoja että baareja


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 251 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Eleftheria koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Hotelli sopii kaikille, jotka etsivät rentoa lomaa lähellä tavernoja, rantaa ja aktiviteetteja.

Hotellin pienen uima-altaan ympärillä on aurinkotuoleja, joissa on mukava rentoutua vaikka hyvän kirjan ääressä. Allasbaarista voit tilata virkistäviä juomia. Kun haluat pulahtaa mereen, lähellä on mustahiekkainen laavarantaa.

Hotellissa on lounge sekä pieni kahvila. Lisäksi hotellissa on myös snackbaari / deli,joka tarjoulee yksinkertaisia annoksia-

Ilmainen wifi yleisissä tiloissa. Ilmainen pysäköinti.

Perissan ja Perivolon kylät ovat saman pitkän laavarannan äärellä. Perivolon eteläosassa ranta on eläväisempi, ja siellä on vesiurheilumahdollisuuksia ja rantabaareja. Ranta on laavahiekkaranta ja vesi on erittäin kirkasta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.