Deluxe-huone

Deluxe-huoneissa on parveke tai terassi, osassa on merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tvkansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Deluxe-huone jossa pääsy altaille

Deluxe-huone, jossa on pääsy uima-altaalle huoneen alkotilasta. Terassilla on tuoleja ja pöytiä sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja varvastossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa Kylpyamme/ suihkulla ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Kahden hengen huone, jossa suora merinäköala parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior-huone

Superior-huoneessa on parveke tai terassi, osassa on merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior-huone jaetulla uima-altaalla

Superior-huone, jossa jaettu uima-allas. Terassilla on tuoleja ja pöytiä sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja varvastossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior-huone jossa pääsy altaille

Superior-huone, josta pääsy uima-altaalle huoneen ulkotilassa. Terassilla on tuoleja ja pöytiä sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvi ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja varvastossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior-huone porealtaalla

Superior-huone, jossa on poreallas parvekkeella tai terassilla. Terassilla on myös tuoleja ja pöytiä sekä aurinkotuoleja. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.