Kokemuksia Atlantica Kalliston Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atlantica Kalliston Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

2202 arvostelua
Erinomainen
 
1801
Erittäin hyvä
 
267
Hyvä
 
106
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

15.10.2019

Kirjoittanut Hifk8811 Espoo, Suomi

Erinomainen

Kaksi päivää oltuamme täällä täytyy todeta, että on ylittänyt kaikki odotukset, paras hotelli missä olemme vaimon kanssa ikinä olleet ja niitä on aika monta, erittäin ystävällinen henkilökunta, loistavat allasalueet ja aivan fantastinen aamiaiskattaus sekä erilaisia ravintoloita, Italialainen, Kreikkalainen, Aasialainen ja viinikellariravintola, suosittelen ehdottomasti ja jos me tulemme tulevaisuudessa vielä Kreetalle tulemme varmasti tähän hotelliin.

 
2.8.2019

Kirjoittanut Hellevi_Mari Helsinki, Suomi

Häämatka

Olimme häämatkalla joitakin vuosia sitten Kallistonissa. Hotelli oli aivan ihana! Ruoka todella hyvää ja monipuolista, joka aamu oli aamiaisen kanssa kuohuviiniä <3 Näkymät hotellilta, ravintoloista (aamiainen, illallinen) ja huoneestamme olivat suoraan altaalle ja merelle. Ranta oli hyvä ja samoin muut lähirannat. Huoneemme oli standardi kahden hengen huone merinäköalalla. Menisin uudelleen!! (huom oikeaa matkustusajankohtaa ei pystynyt valitsemaan arvosteluun)

 
29.6.2019

Kirjoittanut SamuAal

5/5

Loistava hotelli, pitää käydä jatkossakin. Suosittelen huonetyypiksi omaa tai jaettavaa allasta. Allinclusivea en ottanut, mutta täällä se olisi ehkä kannattanut, sillä hotelliin kuuluu neljä eri ravintolaa.

 
30.5.2019

Kirjoittanut KimmoP113 Kokkola, Suomi

Aivan loistava hotelli

Palvelu oli erinomaista. Tässä hotellissa pärjäsi viikon pelkällä puoli hoidolla. Kokoajan tarjottiin juotavaa ja monenlaista syötävää joka päivä vaihtuvassa teemassa. Oli ranta bileet ja Kreikkalaista iltaa. All inclusive ei tässä hotellissa ole tarpeen ellet sitten kaksin käsin kaada alkoholia. Aamupala ja päivällinen olivat erinomaisia ja runsaita.

 
11.11.2018

Kirjoittanut Hanna Maria T Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

Pelkkää laatua

Yövyimme viikon heinäkuun lopussa. Hotelli täytti kaikki odotukset. Ruoka oli loistavaa, palvelu ensiluokkaista ja huone upea. Saimme upgreidauksen minisviittiin, josta pääsi suoraan altaalle. Ympäristö kaunis ja rauhallinen. Tänne voisin tulla uudestaan ehdottomasti.