Vauhdin huumaa

Jos kaipaat lomallesi vauhdin huumaa, Kosilta löydät hyviä vaihtoehtoja tähän. Vuokrapyörällä pääset helposti saaren salattuihin osiin, ja rannoilla voit kokeilla taitojasi esimerkiksi leijalautailun, sukelluksen ja muiden hauskojen vesiaktiviteettien parissa. Jos viihdyt paremmin maalla kuin merellä, voit haastaa lomaseurasi myös esimerkiksi tennisotteluun. Täältä löydät parhaat vinkit vauhdikkaalle lomallesi! 

Aja kohti auringonlaskua

Rantaviivaa pitkin ratsastaminen on monien unelma – Marmariksen rannalla tämäkin voi käydä toteen! Ratsastaminen on hauska aktiviteetti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille. Marmari Stables -tallilta löydät ihania hevosia jokaiselle, ja voithan kokeilla myös esimerkiksi ratsastusta auringonlaskussa rakkaasi kanssa! 

Vuokraa pyörä

Vuokrapyörällä pääset näkemään taas hieman enemmän. Kosilla on monia pieniä pyöräreittejä, joita pitkin pääset tutustumaan saareen paremmin. Nauti kauniista maisemista, ihanista oliivilehdoista ja auringonpaisteesta. Hyvä pyörävuokraamo Kosilla on esimerkiksi liike nimeltä Power Extreme. Osoite: Harmilou 4, Kosin kaupunki .Puh: +30-224 202 6421.

Leijalautailua

Inspiroidu Marmariksen rannan surffitunnelmasta ja opettele itsekin surfaamisen salat. Kokeineiden ohjaajien opastuksella voit osallistua lyhyille aloittelijoiden kursseille tai pidemmille päiväkursseille, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta. Låt dig inspireras av den sköna surfstämningen på Marmaristranden och lär dig surfa på semestern. Under vägledning av duktiga instruktörer kan man gå en kortare nybörjarkurs eller längre dagkurser för den som har mer erfarenhet. Leijalautailu on suosittua myös Kohilarin rannalla.  

Haasta lomaseurasi tenniksessä

Tennis on hauska aktiviteetti lomallakin. Kos Tennis Club sijaitsee Kosin kaupungin laitamilla, ja on täydellinen paikka pieneen leikkimieliseen tennisotteluun. 

Karting-radat

Karting-radalla vietät takuulla jännittävän ja hauskan päivän. Kosin kaupungista löydät Marmari GoCart -radan, sekä erillisen radan Kardamenasta läheltä Mitsis -hotellia. 

Hauskoja vesiurheilulajeja

Jos tahdot kokeilla vauhdikkaita vesiurheilulajeja ja muita aktiviteetteja, suosittelemme suuntaamaan Kefaloksen rannalle tai Paradise Beachille. Täällä sinun on mahdollista kokeilla leijalautailua, polkuveneitä, vesijettiä, purjehdusta ja paljon muuta. 

Sukellusta Liamis Diversien kanssa 

Oletko aina halunnut kokeilla sukellusta, mutta et ole vielä uskaltautunut? Nyt on sinun aikasi! Liamis Diversien kanssa voit kokea Kosin vedenalaisen maailman. Retket ovat mielenkiintoisia ja hauskoja, varasit sitten yhden tunnin, päivän tai kokonaisen kurssin. Aloittelijoille charter-sukellus sopii mainiosti – sinun ei tarvitse ajatella mitään ja taidokkaat ohjaajat huolehtivat kaikesta. 

Mönkijät

Mönkijöiden avulla voit tutustua Kosin luontoon uudella tavalla. Voit helposti ja rauhassa tutustua saaren luontoon, ja pitää lepotaukoja metsän siimeksessä. Mönkijällä pääset paikkoihin, jotka ovat autojen ja skoottereiden ulottuvissa. Suosittelemme vuokraamaan mönkijän Power Extreme -nimisestä liikkeestä.