Aktiiviloma Kosilla

Jos kaipaat lomallesi vauhdin huumaa, Kosilta löydät hyviä vaihtoehtoja tähän. Vuokrapyörällä pääset helposti saaren salattuihin osiin, ja rannoilla voit kokeilla taitojasi esimerkiksi leijalautailun, sukelluksen ja muiden hauskojen vesiaktiviteettien parissa. Jos viihdyt paremmin maalla kuin merellä, voit haastaa lomaseurasi myös esimerkiksi tennisotteluun. Täältä löydät parhaat vinkit vauhdikkaalle lomallesi! 

Hauskoja vesiurheilulajeja

Jos tahdot kokeilla vauhdikkaita vesiurheilulajeja ja muita aktiviteetteja, suosittelemme suuntaamaan Kefaloksen rannalle tai Paradise Beachille. Täällä sinun on mahdollista kokeilla leijalautailua, polkuveneitä, vesijettiä, purjehdusta ja paljon muuta. 

Sukellusta Liamis Diversien kanssa 

Oletko aina halunnut kokeilla sukellusta, mutta et ole vielä uskaltautunut? Nyt on sinun aikasi! Liamis Diversien kanssa voit kokea Kosin vedenalaisen maailman. Retket ovat mielenkiintoisia ja hauskoja, varasit sitten yhden tunnin, päivän tai kokonaisen kurssin. Aloittelijoille charter-sukellus sopii mainiosti – sinun ei tarvitse ajatella mitään ja taidokkaat ohjaajat huolehtivat kaikesta. 

Mönkijät

Mönkijöiden avulla voit tutustua Kosin luontoon uudella tavalla. Voit helposti ja rauhassa tutustua saaren luontoon, ja pitää lepotaukoja metsän siimeksessä. Mönkijällä pääset paikkoihin, jotka ovat autojen ja skoottereiden ulottuvissa. Suosittelemme vuokraamaan mönkijän Power Extreme -nimisestä liikkeestä. Toinen hyvä vaihto on vuokrata auto ja tutkia saarta omatoimisesti.

Vuokraa pyörä

Vuokraa polkupyörä ja lähde tutkimaan saarta. Pyöräily on loistava tapa liikkua saarella, ja Kosin kaupungin kadut sopivat erinomaisesti kapeille renkaille. Käy myös kauniilla maaseudulla, pyöräile oliivilehtojen läpi ja nauti auringon lämmittämän vehreyden tuoksuista.

Leijalautailu

Inspiroidu Marmariksen rannan upeasta surffausilmapiiristä ja opettele surffaamaan lomalla. Taitavien ohjaajien opastuksella voit osallistua lyhyelle alkeiskurssille tai pidemmille päiväkursseille kokeneemmille. Leijasurffaus on suosittua myös Kohilarin rannalla. 

Täyttä vauhtia kartingradalla

Nopeutta ja jännitystä kaipaaville suosittelemme vierailua yhdellä Kosin kartingradoista! Gokart-radalla on taattu hetki sekä jännitystä että naurua. Sekä Kosin kaupungista että Kardamenasta löytyy kartingratoja.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Kosin lomiimme, löydä suosikkihotellisi ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Kosin matkavinkit

Lue parhaat matkavinkit Kosille ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Kos

  • Kauniita rantoja
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Ihana ja lämmin tunnelma
Katso kaikki Kreetan hotellit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä