Kos

Kosin matkavinkit

Loma Kosilla tarjoaa kaikkea - kauniita pikkukyliä, valkeita hiekkarantoja, kiinnostavia nähtävyyksiä ja paljon muuta. Koe kuuluisat nähtävyydet kuten Asklepion ja Kosin kaupunki, nauti auringosta Marmariksen rannalla ja syö ikimuistoisia aterioita Kosin lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Täältä löydät kaikki lomavinkit yhdelle Kreikan suosituimmista saarista!

Kosin ihanat kylät

Kos on saari täynnä kauniita pikkukyliä. Lyö kaksi kärpästä samalla iskulla ja osallistu myös pyöräily- tai vaellusretkelle nähdäksesi vielä enemmän! 

Lue lisää

Jokaiselle jotakin

Jos tarvitset tauon auringonotosta, tältä saarelta löytyy myös paljon muutakin. Vieraile vesipuistossa, rentoudu kuumilla lähteillä tai tutustu Kreikan historiaan arkeologisessa museossa. Kosilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! 

Lue lisää

Kosin nähtävyydet

Käy katsomassa riikinkukkoja ja kilpikonnia Plakan mäntymetsässä, vieraile saaren arkeologisessa museossa tai ihastele Kosin upeaa linnaa – tältä saarelta löydät paljon nähtävää! 

Lue lisää

Kosin parhaat rannat

Jos etsinnässäsi on ranta- ja aurinkoloma, Kos on loistava vaihtoehto. Käy lähes koskemattomalla Masticharin rannalla, nauti auringosta Marmariksen rannalla tai vietä päivä Apollonrannalla Kosin kaupungissa, josta löytyvät maksuttomat aurinkotuolit kaikille Apollomatkojen vieraille! 

Lue lisää
Pieni satama

Löydä oma Kos

Kos on yksi Kreikan suosituimmista saarista, eikä ihme! Täältä löydät kaiken ihanista hiekkarannoista pieniin, viihtyisiin kyliin, eloisiin baarikatuihin ja tunnelmallisiin ravintoloihin. Tämä opas auttaa löytämään juuri sinulle sopivan paikan.

Lue lisää »

Ravintolat, kahvilat ja baarit

Kosilta löytyy runsas valikoima erilaisia ruokia ja juomia. Etsitkö mukavaa, perheomisteista tavernaa, kuppilaa rannan ääressä tai kenties juhlapaikkaa mukavassa baarissa? Tai miltä kuulostaisi kahvitauko Kefaloksen vuoren juurella?

Lue lisää

Vauhdin huumaa

Jos tahdot viettää hieman aktiivisemman loman, Kosilta löytyy vaihtoehtoja moniin vauhdikkaisiin aktiviteetteihin. Vuokrapyörällä pääset vaivattomasti saaren eri osiin, rannoilla voit kokeilla taitojasi leijalautailun, sukelluksen ja muiden vesiurheilulajien parissa. Jos kuitenkin viihdyt ennemmin maan päällä, esimerkiksi tennis on hyvä vaihtoehto sinulle. 

Lue lisää

Maukkaita tuliaisia

Tuliaiset ovat oleellinen osa lomaa. Vie kotiinviemisiksi jotain Kosin kauppahallista, josta löydät kaikkea oliiviöljystä makeisiin ja rakiin. Tai mikset ostaisi ihania käsitöitä Zian vuoristokylästä, jotka muistuttavat sinua ihanasta lomasta Kosilla!  

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi