Kos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kreikkalainen salaatti ja moussaka noin 11 €, olut noin 3 €.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus Kosin lentoasemalta ensimmäiseen hotelliimme kestää noin 30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Noin 50% Kosin rannikosta on uimiseen soveltuvia rantoja, joista suurin osa on mukavan matalia ja lapsiystävällisiä, kuten esimerkiksi Tigakin ranta vesiurheilumahdollisuuksineen ja tavernoineen sekä Paradise Beach. Kosin kaupungissa on pitkä ja suosittu Lambin ranta, noin 300 metrin päässä keskustasta.

Iltaelämä:

Yöelämä on sesongin aikaan Kosin kaupungissa erittäin vilkasta. Baarikaduilla on runsaasti baareja ja diskoja. Psalidissa lähellä Ramira Beachia ja Alexandra Beachia sijaitsee mukava bouzouki, joka on auki keskikesällä.

Julkinen liikenne:

Kosin kaupungista on hyvät päivittäiset bussiyhteydet saaren kyliin ja rannoille. Kosin kaupungista voi myös vuokrata ajoneuvoja. Polkupyörän vuokra noin 14 €/viikko. Suosittelemme polkupyörän tai auton vuokraamista ja Kosiin tutustumista ominpäin.

Aktiviteetit:

Kos on suhteellisen tasainen saari ja soveltuu siten hyvin pyöräilyyn. Kaikilla suurilla rannoilla on mahdollisuuksia vesiurheiluun. Sukelluksesta saat lisätietoja kohteessa oppaaltamme. Ratsastusta ja go cart -rata.

Hyvä tietää:

Hotellien lisämaksulliset ilmastoinnit ja tallelokerot maksetaan paikan päällä hotellissa. Ilmastointi maksaa n. 6 €/päivä.

Alkaen 1.1.2018 kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan. Vero peritään per huone/yö ja se maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää »