Blue Lagoon Resort

 • Suuri, maksuton vesipuisto
 • Lähellä rantaa ja Kosin kaupunkia
 • Runsas All Inclusive -tarjonta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Perheystävällisessä Blue Lagoon Resortissa on kaikki tarvittava perheloman viettoon. Miltä kuulostaisi Kosin suurin allas, vesipuisto ja suuri vehreä puutarha, jossa perheen pienimmillä on tilaa leikkiä? Ravintola tarjoilee kaikkea pannukakuista italialaiseen à la carte-illalliseen ja pianobaarissa on ohjelmaa useana iltana viikossa. Perhehuoneissa on tilaa jopa viidelle hengelle!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 4–5 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Useita allasalueita, lapsille tekemistä, hienot viheralueet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3995 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

All Inclusive hotelli Blue Lagoon Resort on suuri, viihtyisä ja perheystävällinen hotelli vain kivenheiton päässä rannalta. Hotelli koostuu päärakennuksesta sekä erillisestä sivurakennuksesta. Sivurakennuksesta on noin 200 metriä päärakennukseen, altaalle ja hotellin aktiviteettien pariin. Sivurakennuksessa on erillinen vastaanotto, ravintola ja kaksi allasta. Kuljetus rakennusten välillä järjestetään pyynnöstä.

Blue Lagoon Resortissa on suuri ja vehreä puutarha, josta löytyy varjopaikkoja tarvittaessa ja lapsille on tilaa juosta. Suurella allasalueella on viisi uima-allasta, joista yksi on Kosin suurin allas! Kaksi on lastenallasta sekä yksi allas vain aikuisille. Allasalueella on maksuttomia allaspyyhkeitä, aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta on lyhyen matkan päässä tien toisella puolella. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta.

Blue Lagoon Resortissa on vesipuisto, johon hotellivierailla on maksuton sisäänpääsy. Vesipuistossa on uima-allas sekä erillinen lastenallas. Lazy river ja vesiliukumäkiä, joista yksi pienille lapsille. Suurempiin vesiliukumäkiin 122 cm:n pituusraja tai 10 vuoden ikäraja. Vesipuiston yhteydessä on kiinalainen à la carte ravintola (avoinna päivällisaikaan) sekä pieni snackbaari, joka sisältyy All Inclusiveen. (Alkoholipitoiset juomat lisämaksusta kiinalaisesta ravintolasta).

Kolme buffetravintolaa; barbeque-ravintola, kreikkalainen ravintola sekä italialainen à la carte -ravintola aikuisille (kahtena iltana viikossa ravintola on avoinna myös lapsille). Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Pianobaarissa elävää musiikkia useita kertoja viikossa. Hotellialueella päivä- ja iltaohjelmaa.

Kun kaipaat liikettä lomaan, käytössäsi on maksuton kuntosali sekä tennistä (iltavalaistus lisämaksusta), rantalentopalloa, koripalloa, minifutista (5x5), pingistä, minigolfia ja bocciaa. Biljardi lisämaksusta. Hemmottele itseäsi spa-osaston hieronnalla (lisämaksusta), tai pulahda lämmitettyyn sisäaltaaseen (lämmitetty touko- ja lokakuussa). Spa-osastolla on myös jacuzzi, sauna sekä höyrysauna. Kuntosalille ja spa-osastolle 16-vuoden ikäraja. Playstation nurkkaus lapsille (lisämaksusta), leikkipaikka sekä hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille. Pankkiautomaatti hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Kun haluat lähteä tutkimaan lähiympäristöä, löydät bussipysäkin aivan hotellin ulkopuolelta. Kosin kaupunkiin n. 3,5 kilometriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.00.
 • Mannermainen, suppea aamiainen, klo 10.00–12.00
 • Lounas, klo 12.00–14.30.
 • Illallinen, klo 18.30–22.00 Hotellin italialainen à la carte -ravintola on vain aikuisille. Kerran viikossa mahdollisuus nauttia lounasta tai illallista kiinalaisessa ravintolassa vesipuistossa. Pöytävaraus vaaditaan, alkoholijuomat lisämaksusta.
 • Kahvi/tee ja kakkua, klo 16.00–18.00
 • Välipalaa, klo 14.30-18.00 ja 22.00–24.00
 • Crêpejä ja voileipiä, klo 10.00–18.00
 • Voileipiä, klo 22.00–24.00
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10–24. Italialaisessa à la carte -ravintolassa viini ei sisälly All Inclusive -hintaan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Blue Lagoon Resortissa, muttet välitä suurista tiloista tai näköalasta. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa