Kos, Kreikka

Kos – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Lue Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia Kosin suosituimmista hotelleista, jotka ovat saaneet myös korkeat pisteet asiakastyytyväisyydestä. Hotellien asiakasarviot -sivulla voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai hotellista toiselta asiakkaalta.

Kosin saarella on jokaiselle jotakin. Kosin kaupunki on vilkas lomakohde, mutta saarelta löytyy myös rauhallisempia poukamia. Kos sopii erityisesti rantalomailun ystäville, onhan saarta sanottu Välimeren parhaaksi rantalomakohteeksi. Mutta saarella on myös vahva oma kulttuurinsa ja historiansa, johon kannattaa tutustua.

 

Kokemuksia Kosin Aegean View Aqua Resort -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 8.3 /10

"Upealla paikalla siisti ja monipuolinen hotelli. Kaunis ympäristö ja laadukasta ruokaa" - Elina, Ylöjärvi. Kokonaisarvosana hotellille 9/10.

" Todella hyvät ruoat, tuottavat lähes kaiken ruoan omalla farmillaan. Lapsiystävällinen hotelli." - Linda, Turku. Kokonaisarvosana hotellille 9/10.

Lue lisää kokemuksia Aegean View Aqua Resort -hotellista

Kokemuksia Kosin Palazzo del Mare -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 9.2 /10

"Rauhallinen, hyvä uima-allas, mitä haimmekin. Puistomainen ympäristö plussaa." - Marjut, Vääksy. Kokonaisarvosana hotellille 8/10.

" + Hotellin ympäristö, oma puutarha ja uima-altaat ja meren läheisyys." - Irja, Lahti. Kokonaisarvosana hotellille 9/10.

Lue lisää kokemuksia Palazzo del Mare -hotellista

Miksi valita pakettimatka?

  • Valmismatkapaketti sisältää lennot ja hotellin
  • Valikoidut hotellit suosituissa lomakohteissamme
  • Usein suorat lennot kohteeseen
  • Apollomatkojen opaspalvelut paikan päällä