Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo per päivä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo per päivä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo per päivä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.