Likithos Village

  • Perheystävällinen
  • Rento ilmapiiri
  • Viihtyisä allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Likitos Village Korfulla on viihtyisä huoneistohotelli. Täällä majoitut mukavalla paikalla paikallisessa tunnelmassa. Ympäristö on rauhallinen ja hiekkarannalle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellista löytyy niin lastenallas kuin suuri allas erillisellä lastenosiolla.


Huonetyyppi

Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle. Yksiöitä uudessa osassa 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä uudessa osassa 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita vanhassa osassa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tarjoilijat ja henkilökunta muutenkin ystävällisiä, puhuivat hyvää englantia. Hyvä ruoka, hieno a...
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Likithos Village koostuu vanhemmasta osasta, mikä on rakennettu 2001, sekä uudemmasta osasta, mikä on rakennettu 2015.  Hotellissa on kaksi allasta, joista toisessa on lastenosio ja tämän lisäksi hotellista löytyy erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Hiekkalaatikko. Noin 600 metrin päässä sijaitsee pieni hiekkaranta ja noin 2 kilometrin päässä sijaitsee hieno, pitkä Issos-ranta.

Snackbaari ja ravintola (auki päiväsaikaan). Katolla on myös ravintola ja baari, mikä tarjoilee ilta-aikaan ruokaa ja juomaa. Täältä on upeat maisemat kylään ja merelle. Maksuton, yksinkertainen kuntoiluhuone. Maksuton pöytätennis. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lastensänky ja rattaat lainattavissa (voidaan varata myös ennakkoon).

Hotelli sijaitsee aivan Agios Georgioksen keskustan ulkopuolella. Keskustasta löytyy ravintoloita, tavernoja ja liikkeitä. Musiikki hotellin baarista ja ravintolasta voidaan ajoittain kokea häiritsevänä. Noin 450 metriä pieneen elintarvikemyymälään, noin 1,5 kilometriä Agios Georgiosin keskustaan ja 30 kilometriä Korfun kaupunkiin. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen. Illallisella, joka tarjoillaan katolla sijaitsevassa ravintolassa, valitaan pääruoka à la carte-listalta tai buffetista.

Hyvä tietää

Vastaanotto on auki aamusta myöhäiseen iltaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus