Likithos Village

Likitos Village Korfulla on viihtyisä huoneistohotelli. Täällä majoitut mukavalla paikalla paikallisessa tunnelmassa. Ympäristö on rauhallinen ja hiekkarannalle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellista löytyy niin lastenallas kuin suuri allas erillisellä lastenosiolla.


Huonetyyppi

Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle. Yksiöitä uudessa osassa 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä uudessa osassa 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneisto oli tilava ja siisti. Astioita oli vähän, varsinkin laseja ja ruokailu välineitä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 82 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Likithos Villagessa on kaksi allasta, joista toisessa on lastenosio ja tämän lisäksi hotellista löytyy erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Hiekkalaatikko. Noin 600 metrin päässä sijaitsee pieni hiekkaranta ja noin 2 kilometrin päässä sijaitsee hieno, pitkä Issos-ranta.

Snackbaari ja ravintola (auki päiväsaikaan). Katolla on myös ravintola ja baari, mikä tarjoilee ilta-aikaan ruokaa ja juomaa. Täältä on upeat maisemat kylään ja merelle.

Maksuton, yksinkertainen kuntoiluhuone. Maksuton pöytätennis.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna aamusta myöhään iltaan.

Hotelli sijaitsee aivan Agios Georgioksen keskustan ulkopuolella. Keskustasta löytyy ravintoloita, tavernoja ja liikkeitä. Musiikki hotellin baarista ja ravintolasta voidaan ajoittain kokea häiritsevänä. Noin 450 metriä pieneen elintarvikemyymälään, noin 1,5 kilometriä Agios Georgiosin keskustaan ja 30 kilometriä Korfun kaupunkiin. Likithos Village koostuu vanhemmasta osasta, mikä on rakennettu 2001, sekä uudemmasta osasta, mikä on rakennettu 2015.  Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Osassa huoneistoja ei aterioita, osassa sisältyy aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito
  • Täyshoito

Hotellit Agios Georgios

Anastasia (Korfu)

Anastasia on pieni ja kodikas huoneistohotelli, josta voit varata yksiön tai kolmion. Maaseutumaisemassa, lähellä rantaa sijaitseva hotelli soveltuu erinomaisesti rentouttavaan perhelomaan.