2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat hotellin uudessa rakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 2015. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tässä kerroksessa on lisävuodemahdollisuus kahdessa yhden hengen vuoteessa tai vuodesohvassa. Yläkerrassa on parivuode. Maksuton wifi. Portaat yläkertaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaparveke ruokailuryhmällä. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella. Yhdistetty olohuone, missä lisävuodemahdollisuus kahdella yhden hengen vuoteella tai vuodesohvasta ja minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Ruokailuryhmä ulkotilassa. Maksuton wifi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, uusi osa

Yksiöitä, joissa on maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Ruokailuryhmä ulkotilassa. Maksuton wifi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.