Kaksikerroksinen yksiö uudessa osassa

Valoisia kaksikerroksisia yksiöitä. Huoneistoissa on portaat uuteen rakennukseen, mikä on rakennettu 2015. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tässä kerroksessa on myös kaksi lisävuodetta. Yläkerrassa on parivuode. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc sekä parveke samassa kerroksessa sisäänkäynnin kanssa. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio vanhemmassa osassa

Valoisin värein sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella. Yhdistetty olohuone, missä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja minikeittiö, missä keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke ruokailuryhmällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 neliömetriä

Yksiöitä uudessa osassa

Valoisin värein sisustettuja yksiöitä. Kaksi vuodetta ja minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiöitä vanhassa osassa

Valoisin värein sisustettuja yksiöitä. Kaksi vuodetta ja minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, missä on ruokaluryhmä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.