Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat hotellin uudessa rakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 2015. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tässä kerroksessa on lisävuodemahdollisuus. Yläkerrassa on parivuode. Portaat yläkertaan. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio vanhemmassa osassa

Kaksioita, joissa on parveke tai maaparveke ruokailuryhmällä. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella. Yhdistetty olohuone, missä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Ruokailuryhmä ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiöitä uudessa osassa

Yksiöitä, joissa on maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Minikeittiö, missä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Ruokailuryhmä ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.