Korfu kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kreikkalainen salaatti ja moussaka tavernassa noin 15 €, olut noin 3 €.

Rannat:

Korfulla on paljon uimarantoja, länsirannikolla Glyfadassa, Agios Gordiksessa ja Agios Gerorgioksessa ion leveitä hiekkarantoja ja kristallinkirkkaat vedet. Paleokastritsasta löytyy jännittäviä luolia ja hiekka-/pikkukivirantoja. Korfun kaupungin kupeessa on Mon Repo -ranta joka on hiekka- ja kiviranta. Itärannikolla Gouviassa ja Dassiassa on hiekkapohjaisia kivirantoja. Sidarissa on poukamia, hiekkakivikallioita sekä hiekkaranta.

Iltaelämä:

Diskoja ja baareja suuremmissa lomakohteissa. Korfun kaupungissa on paljon ravintoloita ja baareja. Noin kilometrin päässä Korfun kaupungista, satamakadun varrella, on saaren suurin disko.

Julkinen liikenne:

Hyvät bussiyhteydet Korfun kaupungin ja usempien lomakohteiden välillä, esim. Dassiasta/Dassiaan 2 krt/tunti. St Georgesta ja Agios Gordikseta rajoitetumman bussiyhteydet, bussi St Georgesta Korfun kaupunkiin kahdesti päivässä ja Agios Gordiksesta viisi kertaa päivässä. Paljon takseja. Vuokra-autoja, -mopoja ja –polkupyöriä hyvin saatavilla. Lauttayhteys Brindisiin, Bariin och Anconaan Italiassa. Paikallisia lauttayhteyksia lähi saariin sekä mantereelle Igoumenitsaan. Lentoyhteys Ateenaan.

Aktiviteetit:

Hyvä 18-reikäinen golfkenttä länsirannikolla. Korfu on tunnettu myös hyvistä sukellusmahdollisuuksistaan. Suurimmissa kohteissa mahdollisuus harrastaa vesiurheilulajeja. Tenniskentät useissa hotelleissa. Ratsastusmahdollisuuksia.

Hyvä tietää:

Korfulla internetyhteys ja wifi toimii epäsäännöllisesti ja häiriöitä saattaa esiintyä pitkiäkin ajanjaksoja.

Alkaen 1.1.2018 kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan. Vero peritään per huone/yö ja se maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää »