Oceanis Beach Corfu

apollo mondo selected

  • Parhaalla paikalla Sidarissa
  • Uusi hotelli

Kesän 2024 houkuttelevin hotelliuutuus - Oceanis Beach Corfu on uusin Apollo Mondo Selected -hotellimme, joka sijaitsee aivan rannan äärellä Sidarissa Korfun saarella. Hotelli valmistuu kesään mennessä ja sijaitsee loistavalla paikalla D'amourin rannan läheisyydessä, ja hotellista löytyy ihana allasalue merinäköalalla. Tyylikäs mutta moderni hotelli luottaa vahvasti kreikkalaiseen perintöönsä.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Deluxesviitti 2-3 hengelle. Deluxe Plus -huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Oceanis Beach Corfu on uusin lisäyksemme Apollo Mondo Selected -hotellien valikoimaan. Hotellissa vallitsee rento ilmapiiri ja se on suunnattu pääasiassa aikuisille. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla kävelyetäisyyden päässä ravintoloista ja kahviloista. Mondo Café:ssa voit nauttia hyvästä kahvista ja tuorepuristetuista mehuista, ja aktiivisille lomailijoille löytyy ryhmäliikuntaa useita kertoja viikossa. Hotellin ja lentokentän välissä on suora bussikuljetus.

Allas ja meri

Tilava allasalue, jonka allas mutkittelee lähellä merta, ja josta voit ihastella upeita maisemia. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari, jossa on tarjolla juotavaa ja syötävää.

Ruoka ja juoma

Hotellilla tarjotaan laadukas aamiaispöytä joka aamu, jonka valikoimasta löytyy paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä suosikkeja. Illallisen voit syödä à la carte -listalta, josta löytyy terveellisiä, paikallisia ja kansainvälisiä vaihtoehtoja.

Mondo Caféssa voit nauttia kupillisen hyvää kahvia, tuorepuristettua mehua tai ihania leivoksia. Ota mukava asento ja vain nauti olostasi.

Aktiiviseen lomaan

Apollo Mondo Selected -hotelleissa on aina hyvä kuntosali, jossa voit treenata merinäkymistä nautiskellen. Hotellilla järjestetään myös ohjattua liikuntaa.

Muutamana iltana viikossa hotellilla järjestetään myös iltaohjelmaa.

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee aivan rannalla, ja hotellialueelta ja erityisesti deluxe-sviittien parvekkeilta voit ihastella mitä upeinta merimaisemaa. Sidarin satamaan on noin 1 km, ja matkalta löytyy putiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Lisätietoa hotellista:

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Kausikohtaista huomioitavaa

Oceanis Beach on Apollo Mondo Selected -hotelli ajanjaksolla 11.5.-27.9.2024. Muina ajanjaksoina ei ole käytössä konseptiaktiviteetteja kuten aamujoogaa.

Apollo Mondo Selected
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mondo Coffee
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Kuntosali ja wifi sisältyvät hintaan

Hotellit Sidari

Angelina

Huoneistohotelli Angelina sijaitsee Canal D´Amourin alueella Sidarissa Korfun pohjoisosassa. Hotellissa on mukava allasalue ja voit syödä sekä lounasta että illallista hotellin ravintolassa. Jos kävelet kohti keskustaa, löydät sekä ravintoloita että baareja ja voit tutustua paikalliseen viihde-elämään.