Deluxe Plus-huone

Deluxe Plus-huoneita, joissa on parveke ja merinäköala tai deluxe Plus-huoneita, joissa on tilava parveke tai terassi ja merinäköala. Deluxe Plus-huoneissa tilavalla parvekkeella tai terassilla on kaksi aurinkotuolia parvekkeella tai terassilla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke allasnäkymällä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita, joissa on pääsy jaetulle altaalle. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.