Nereides (Korfu)

Hotelli Nereides sijaitsee rauhallisessa, maaseutumaisessa ympäristössä. Täällä lomailet aivan rannalla, jossa on aurinkotuoleja vuokrattavissa. Keskustaan on muutaman minuutin kävelymatka, josta löytyy kauppoja ja ravintoloita.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksio neljällä normaalivuoteella neljälle hengelle.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nereides on viihtyisä ja pidetty perhehotelli. Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa maalaismaisessa ympäristössä aivan rannalla. Hotellissa ei ole omaa allasta, mutta vieraat ovat tervetulleita hotelli Poseideonin allasalueelle, sitä vastaan että allasbaarista ostaa juomista tai syömistä. Maksuttomat aurinkotuolit Nereidesin hotellialueella. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Paikallisliikennettä pääkadulla, mutta ei hotellin kohdalla. Lentokenttäkuljetus pysähtyy pääkadulle noin 300 metrin päähän, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotellissa ei ole vastaanottoa. Mikäli haluat ilmastoinnin tai tallelokeron, ota yhteys hotellihenkilökuntaan saapumisen yhteydessä. Hotellin henkilönkunta on paikalla aina saapumisen ja kotiinlähdön yhteydessä.

Pieni laukkuhuone, jonne matkatavarat voi jättää lähtöpäivänä.

Kaksioissa ja osassa yksiöitä on jaettu terassi.