Spa-hetki

Rentoutumista lomalla

Milloin viimeksi olet käynyt hieronnassa? Tai viettänyt päivän spassa, ja vain rentoutunut saunassa ja jacuzzissa.  Fuerteventuralta löytyy monipuolinen valikoima spa-hoitoloita ja erilaisia hoitoja: mikset kokeilisi aloe vera -hierontaa, tai suklaaterapiaa? 

Rio Calma Costa Calmassa

Hotelli Rio Calman upeassa ympäristössä sijaitsee spa-alue, joka sisältää uima-altaan, jacuzzin ja useita erilaisia saunoja. Nauti muun muassa hunajahieronnasta, merilevähoidoista ja aloe vera -puhdistuksesta. Tai mikset kokeilisi rentouttavaa suklaaterapiahierontaa? 

Maritim Hotel Esquinzo Beach Costa Calmassa

Jos etsit muutakin kuin pelkkää rentoutumista, on tämä itärannikon helmi oikea paikka juuri sinulle. Korkealuokkainen Maritim Hotel Esquinzo Beach on kuin paratiisi aktiivisille lomailijoille. Perinteisten hoitojen kuten hieronnan, uima-altaiden ja saunan lisäksi hotelli tarjoaa mahdollisuuden tennikseen, lentopalloon ja koripalloon. 

Suklaaterapiaa

Fuerteventura Thalasso SPA, Barceló Resorts

Keskellä Caleta de Fustesin kaunista rantaa sijaitsee erityinen spa. Täällä voit nauttia hieronnasta tai virkistävästä uima-altaasta.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Jos haluat hemmotella itseäsi lomasi aikana, on tämä oikea paikka siihe. Vietä päivä Sheran Spa Resortissa Caleta de Fustessa, jossa voit nauttia monipuolisesta hoitovalikoimasta kuten turkkilaisesta saunasta, jääkylvyistä ja ihanasta ympäristöstä. 

Intialaista hierontaa

Miltä kuulostaisi intialainen hieronta omassa hotellihuoneessasi? David on tunnettu erinomaisista intialaisista hieronnoistaan, jotka ovat myös melko edullisia. Davidin vaimo valmistaa myös omia ihonhoitovoiteitaan. Varataksesi ajan ota yhteyttä matkanjärjestävään tai suoraan Davidiin (+34 669 795 836).

Aloe vera

RIU Palace Jandía

Spa, joka on erikoistunut hyvinvointiin ja terapiaan. Täällä voit nauttia ihanista hoidoista ja upeasta näkymästä Morro Jablesin rannalle. Spa tarjoaa myös maksuttomia aloe vera -työpajoja, joissa opit lisää kasvista ja sen käyttötavoista. 

Aloe vera

Fuerteventura on tunnettu korkealuokkaisista aloe vera -tuotteistaan. Tiscamanitassa voit osallistua opastetulle kierrokselle, jossa näet kuinka tuotanto toimii ja pääset vaeltamaan kasvien keskellä. Voit myös ostaa tuotteita kotiin.

Iberostar Fuerteventura Park Las Gaviotaksessa

Hotellin hoitolan, Thai Zen SPAcen, tekniikat ja hoidot ovat peräisin Kaakkois-Aasiasta. Hoitola käyttää vain tuoreita, luonnollisia ja suoraan Aasiasta tuotuja tuotteita. Monipuolisen valikoiman joukosta löytyy esimerkiksi hierontaa, kasvohoitoja tai vartalokuorintoja. Hoidoista vastaavat Thaimaan parhaat hierojat ja koulutetut tekijät.

Eco-Tienda Natural

Terveysmyymälä, joka on todella ansainnut nimensä. Kaupasta löytyy kaikkea terveyteen liittyvää, kuten luonnontuotteita, ruokia, unisieppaireita ja paljon muuta. Käynti kaupassa edistää matkaasi kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Osoite: Av. de la Constitucion 9, Puerto del Rosario. 

Thai-hierontaa