Fuerteventuran ostosvinkit

Jos pidät shoppailusta ja tahdot tehdä hyviä löytöjä lomallasi, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Fuerteventura on tunnettu edullisista hinnoistaan. Kierrä paikallisia markkinoita ja löydä upeimmat matkamuistot ja tuliaiset kotiinvietäväksi.

Markkinat

Saarella järjestetään useita erilaisia markkinoita:

  • Costa Calma: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. 
  • Morro Jable: afrikkalaiset markkinat maanantaisin ja torstaisin. 
  • Corralejo: tiistaisin ja perjantaisin Bakun vesipuiston takana ja C.C Campanariossa torstaisin ja sunnuntaisin.

Corralejon markkinat

Saaren suurimmat markkinat löytyvät Correlejosta, josta löytyy kaikkea mitä markkinoilta voisi odottaa. Täältä löydät kelloja, koruja, laukkuja, kasveja, hierontaa ja paljon muuta hyvään hintaa. 

Las Palmeraksen ostoskeskus Corralejossa

Correlejosin ostoskadun alussa sijaitsee kaupungin suurin ostoskeskus. Kauppakeskus on ihana yhdistelmä matkamuistoputiikkeja, luonnontuotekauppoja, ruokakauppoja ja tunnettuja merkkikauppoja kuten Zara ja Esprit. 

Morro Jablesin ostoskatu

Täältä löydät valikoiman klassisia turistikauppoja, surffi- ja rantaputiikkeja sekä kansainvälisiä huippumerkkejä kuten Hugo Boss, Burberry ja DKNY.

Las Rotondasin ostoskeskus Puerto del Rosariossa

Saaren suurin viisikerroksinen ostoskeskus sijaitsee pääkaupunki Puerto del Rosariossa. Täältä löydät tunnettuja merkkejä kuten H&M ja New Yorker, ja myös laajan valikoiman edullisia espanjalaisia vaate- ja kenkäkauppoja. Vaatekauppojen lisäksi ostoskeskuksessa on useita leikkikauppoja, urheiluliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Aukioloajat: maanantaista lauantaihin klo 10.00-22.00, sunnuntaisin suljettu. 

Paikallista käsityötä 

Tienda de Artesanía en la Alcogida on myös koti kylän käsityöläisperheille. Jännittävä paikka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen käsityökulttuuriin paikan päällä ja nähdä prosessi alusta loppuun asti. Voit myös ostaa käsitöitä, jotka ovat todella uniikkeja. Osoite: Ctra. Gral. A Tefia.

Pientila

Keskellä Fuerteventuran sisämaata sijaitsee ihana pientila – Tienda de Artesanía – joka tarjoaa paikallisia käsityötuotteita kuten keramiikkaa, koruja, kankaita ja taidetta. Tilalla on myös kaktuspuutarha, josta löytyy kaikkia saarella kasvavia lajikkeita, sekä vanha tuulimylly, josta on upeat näkymät Antiguaan ja Berancuriaan. Osoite: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua.