Fuerteventuran matkavinkit

Fuerteventura on tyypillinen kanarian saari: täynnä hyvää ruokaa, kauniita hiekkarantoja, piilotettuja luonnonihmeitä ja kauniita kyliä. Lue parhaat vinkkimme ja löydä omat suosikkisi! 

Varaa matkasi Fuerteventuralle

Postikorttimaisemia Fuerteventuralta

Fuerteventura on kuin luotu seikkailijoille. Tutustu saaren upeisiin luonnonnähtävyyksiin ja kaupunkeihin – mikset myös hyppäisi veneeseen ja suuntaisi kohti kiehtovaa Lanzarotea?

Tutustu saaren nähtävyyksiin

Fuerteventuran kylät ja kaupungit

Osallistu retkillemme tai lähde vuokra-autolla tutkimaan Fuerteventuran ihania kyliä ja kaupunkeja – täältä löydät meidän suosikkimme!

Lue lisää

Makuja kanarialta

Matkusta Fuerteventuralle ja nauti gastronomista elämyksistä! Älä jätä kokeilematta valkosipulimarinoituja katkarapuja tai maukkaita paikallisia perunoita, jotka kulkevat nimellä papas arrugadas. Kerromme vinkkimme saaren parhaisiin ruokakokemuksiin.

Lue lisää

Fuerteventuran rannat

Millaisista rannoista pidät: lyhyistä vai pitkistä, rauhallisista vai eläväisistä? Mikä ikinä vastauksesi onkaan, Fuerteventuralta löydät varmasti rannan omaan makuusi. 

Lue lisää

Aktiiviloma Playitas Resortilla

Playitas Resort on aktiivilomakeskus Fuerteventuralla, jossa vietät aktiivista lomaa korkealuokkaisissa puitteissa. Täällä voit osallistua treeniviikoille, uida olympiamittaisessa uima-altaassa tai nauttia monipuolisista ryhmäliikuntatunneista!

Playitakselle

Aktiivilomaa auringossa

Ei ole mitään parempaa kuin onnistunut treeni! Fuerteventuralta löytyy loistavat mahdollisuudet yhdistää hauskanpito ja liikunta. Lähde pyöräretkelle vuoristoon tai tutustu leijalautailun saloihin! 

Lue parhaat vinkkimme

Shoppailua Fuerteventuralla

Jos tahdot tehdä hyviä löytöjä edullisest lomasi aikana, on Fuerteventuralla siihen hyvät mahdollisuudet. Kierrä markkinoita ja osta parhaat tuliaiset kotiinvietäväksi! 

Löydä parhaat ostospaikat

Rentouttavampaa lomaa

Milloin olet viimeksi käynyt hieronnassa? Tai spa-hoitolassa, jossa voit vain rentoutua jacuzzissa tai saunassa? Fuerteventuralta löytyy laaja valikoima spa-hoitoloita monipuolisine hoitoineen: mikset kokeilisi aloe vera -hierontaa tai suklaaterapiaa!

Lue lisää

Löydä lomasi Fuerteventuralla

Fuerteventura on Kanariensaarien suurin saari, joka sopii loistavasti aktiivisempaan lomaan, mutta myös rentoutumiseen ja rannalla loikoiluun. Täältä löydät vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään juuri itsellesi sopivan lomakohteen Fuerteventuralta!

Lue lisää