Tapaksia jokaiseen makuun
Tapas ovat suosittuja espanjalaisia pieniä ruokia. Meidän suosikkejamme ovat:
Gambas al ajillo (valkosipulilla marinoituja katkarapuja)
Pimientos de padrón (öljyssä ja suolassa paistettuja pieniä vihreitä paprikoita)
Calamares (kalmari)
Queso de cabra (vuohenjuusto)
Tortillat (omeletti).
Tilaa monia tapaksia jaettavaksi koko porukan kesken ja löydä omat suosikkisi!
Papa's arrugadas
Nämä pienet kanarialaiset perunat keitetään hyvin suolatussa vedessä ja nautitaan usein tapas-annoksena. Perunat maistuvat parhailta yhdessä mojo-kastikkeen kanssa, joka on valmistettu paprikasta ja maustettu valkosipulilla.
Kanarialainen rommi
Naapurisaari Gran Canarialla sokeriruoko viihtyy hyvin saaren hedelmällisessä maaperässä, joista valmistetaan kanarialaista Arehucas-rommia. Rommista on useita eri lajikkeita, mutta suosittelemme tummaa Arehucaa, johon on lisätty hunajaa.