
Herkullinen Fuerteventura
Matkusta Fuerteventuralle ja nauti loputtomista gastronomisista herkuista. Älä missaa saaren valkosipulimarinoituja katkarapuja tai maukkaasti kypsennettyjä perunoita, jotka tunnetaan nimellä papas arrugadas.
Tapaksia jokaiseen makuun
Tapas on suosittu espanjalainen pieni ruokalaji. Valinnanvaraa on paljon, tässä muutamia suosikkejamme:
Gambas al ajillo (valkosipulimarinoituja katkarapuja)
Pimientos de padrón (pieniä vihreitä paprikoita, jotka on paistettu öljyssä ja suolassa)
Kalmari (kalmari)
Vuohenjuusto
Tortillat (munakas).
Tilaa ja nauti!

Ryppyiset perunat
Tämä pieni kanarialainen peruna keitetään voimakkaasti suolatussa vedessä ja sitä nautitaan usein tapas-ruokana. Se maistuu parhaimmalta mojo-kastikkeen kanssa, joka on tehty paprikoista ja maustettu runsaasti valkosipulilla.
Kanarian rommi
Naapurisaarella Gran Canarialla sokeriruoko viihtyy hedelmällisessä maaperässä. Niitä käytetään kanarialaiseen rommiin nimeltä Arehucas. Tätä rommia on useita eri makuja, mutta suosittelemme tummia Arehucas-rommia, johon on lisätty hunajaa.
Vinkkejä & inspiraatiota
Lue parhaat matkavinkkimme Fuerteventuralle, löydä suosikkikohteesi tai tilaa uutiskirjeemme.


