Aktiiviloma

Fuerteventuralla

Mikään ei tee yhtä hyvää oloa kuin hyvä treeni! Fuerteventuralla on loistavat mahdollisuudet yhdistää lomaasi myös urheilua ja jännittäviä retkiä. Lähde esimerkiksi pyöräretkelle vuorille tai kokeile purjelautailua. 

Playitas Resort

Treeniloma Playitas Resortissa

Playitas Resort on Euroopan suurin sporttihotelli, josta löytyy huippuluokan treenipuitteet niin harrastelijoille kuin ammattilaisurheilujoille. Täällä voit kokeilla aerobicia, uida olympiamittaisessa uima-altaassa tai käydä kuntosalilla. Jos majoitut jossain muussa hotellissa, voit käydä pelaamassa golfia tai tulla kokeilemaan muita lajeja lisämaksusta. 

Pyöräily

Vuokraa pyörä ja yhdistä kahden maailman parhaat puolet – kuntoilua ja upeita maisemia samalla kerralla! Lähde retkelle omin päin tai osallistu ohjatulle retkelle, jolloin saat tietää kaikki parhaat reitit. Playitaksessa voit harrastaa maastopyöräilyä tai maantiepyöräilyä – kokemus jota et tule unohtamaan! 

Vaeltaminen

Fuerteventuralla on monia vuoria, jotka sopivat hyvin vaeltamiseen. Maan hallitus on käyttänyt paljon rahaa vaellusreitteihin esimerkiksi Caleta de Fustesta Nuevo Horizonteen. Playitaksessa täytyy ehdottomasti ylittää vuori Gran Tarajaliin. Vaelluksen jälkeen voit palkita itsesi pulahtamalla virkistävään mereen.

Costa Calma

Purjelautailu

Purjelautailu on suosituinta itärannikolla. Sotavento ja Jandían ranta ovat kaupungin parhaita purjelautailupaikkoja. Välineiden vuokrausta ja kursseja löytyy jokaiselta rannalta. Playitaksessa voit osallistua kurssille myös hotellilla. 

Leijalautailua 

Leijalautailun suosio on kasvanut vuosien varrella. Näet värikkäät varjot heti kun saavut Las Dunasiin Correlejon eteläpuolelle. Voit kokeilla leijalautailua siihen erikoistuneissa kouluissa ja osallistua tunnille. Correlejosta ja Jandíasta löytyy leijalautakouluja. Jandían niemimaan rannat ovat myös suosittuja, sillä tuuli on täällä välillä todella voimakasta. 

Bodyboarding

Bodyboarding (jossa pidetään kiinni laudasta) on hauska vaihtoehto tavalliselle surffaamiselle, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita – hyppää laudalle ja nauti kyydistä! Lautoja on saatavilla lähes missä tahansa saarella.

Surffikoulu

Melonta

Melontaretki on upea kokemus kaikille! Melo pitkin rantaa ja nauti näkymistä – muista ottaa myös evästä!  ja nauttia ne retken aikana! Corralejosta lähtee ohjattuja kajakkikierroksia, joilla kaikki välineet, ohjeet ja kevyt lounas sisältyvät hintaan. 

Surffausta

Jos olet kiinnostunut surffauksesta – kokeile! Fuerteventura on tunnettu Euroopan Hawaina, ja sopivia aaltoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Surffikoulut ja surffilaudat ovat vuokrattavissa ympäri saarta, ja voitkin surfata aivan rannan tuntumassa. Kokeneemmat surffarit lähtevät mielellään Isla de los Lobokselle, jossa on suuria aaltoja talvisin! 

Jos haluat oppia surffaamaan, Wellenkind Surf Schoolin surffikeskus tarjoaa päivittäisiä surffaustunteja koko perheelle aloittelija- ja keskitason surffaajatasolla.

Golf

Käy pelaamassa erä golfia Playitaksen omalla 18-reikäisellä golf-radalla. Monipuolinen rata takaa onnistuneen pelikokemuksen! Jos golf on sinulle vielä tuntematon laji, voit ottaa yksityistunteja koulutetuilta ohjaajiltamme. Maanantaisin on mahdollista varata tunti ryhmälle lisämaksua vastaan.

Täältä voit lukea lisää Playitas Resortin ennakkoon varattavissa olevista golfpaketeistamme.

Caleta de Fustessa on kaksi golfkenttää: Salinas Golf ja Fuerteventura Golf.
Lähekkäin sijaitsevat kentät ovat täysin erilaisia keskenään. Fuerteventura Golf on klassinen golfkenttä, jonka väylät ovat palmujen reunustamia ja kentällä on suhteellisen pieniä viheriöitä. Salinas Golfissa on lukemattomia kukkuloita, bunkkereita ja ihastuttavia aavikkoalueita.

Sukeltaminen

Kristallinkirkas vesi Fuerteventuralla sopii täydellisesti sukeltamiseen! Suosituimmat paikat ovat Caleta de Fuste, Costa Calma ja Los Lobos. Espanjan lainsäädännön mukaan sinun tulee näyttää lääkärintodistus, jolla todistat olevasi terve sukeltamista varten. Jos sukeltaminen tuntuu liian haastavalta, voit osallistua myös ohjatuille snorklaustunneille.