Fuerteventuran hienoimmat rannat

Millaisista rannoista pidät: lyhyistä vai pitkistä, eläväisistä vai rauhallisista? Mikä tahansa onkaan vastauksesi, Fuerteventurasta löydät upeita rantoja jokaiseen makuun! 

1. Playa Esmeralda

Jandín niemimaalla sijaitsevan Playa Esmeraldan on sanottu olevan maailman kymmenen kauneimman rannan joukossa. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, ja rannalla vietät rentouttavan rantapäivän tai kaksi!  


2. Playa Blanca

Playa Blanca tarkoittaa valkoista rantaa, ja sitä se todella on! Ranta sijaitsee Puerto del Rosarion eteläpuolella, joten voit hyvin ajaa rannalle mukavan shoppailupäivän jälkeen! 


3. Playa de Cofete

Valkohiekkainen Playa de Cofeten ranta on erityisen suosittu surffareiden keskuudessa. Veden virtausten vuoksi se ei ole sopiva uimiseen. Ranta löytyy Jandían niemimaan lounaispuolelta. Tänne pääseminen ei ole helppoa, mutta todellakin sen arvoista. Vuokraa mönkijä Morro Jablesta ja aja alas kohti rantaa! 


4. Popcorn Beach

Jos etsit mukavia kuvia Instagramiin, kannattaa suunnata Popcorn-rantaan Pohjois-Fuerteventuralla. Ranta koostuu valkoisista koralleista, jotka näyttävät aivan popcornilta!


5. Playa de Morro Jable

Morro Jable on Jandian kaupungin vanha osa Fuerteventuran eteläosassa. Morro Jablen ranta on neljä kilometriä pitkä hieno hiekkaranta, jossa on turkoosia hohtavaa vettä. On helppo ymmärtää, että rantaa kutsutaan Euroopan Havaijiksi.

Playa de Sotavento

6. Playa de Sotavento

Playa de Sotavento on vaikuttavan leveä hiekkaranta Jandían niemimaan itärannikoIla, jossa järjestetään myös vuosittainen purjelautailun World Cup. Ranta sopii täydellisesti auringonottoon, uimiseen ja vesiurheiluun, ja kristallinkirkas vesi on täynnä omaa lajiaan harjoittelevia surffareita. 60 metriä leveältä rannalta löytyy paikka jokaiselle, ja laskuveden aikaan muodostuneet pienet järvet sopivat hyvin myös lasten leikkeihin. 

7. Gran Tarajal

Pitkällä, viihtyisällä rannalla nautit mukavasta ilmapiiristä, jalkapallosta, lentopallosta, leikkipaikasta ja pitkästä rantapromenadista, josta löytyy useita ravintoloita. Gran Tarajal on Fuerteventuran toisiksi suurin kaupunki, ja koska Playitas Resort on lähialueen ainoa hotelli, näet varmasti enemmän paikallisia kuin turisteja. 

La Paredin ranta

8. Caleta de Fuste

Keskellä itärannikkoa sijaitsee Caleta de Fuste valkoisine hiekkarantoineen. Täällä voit viettää mukavan rantapäivän. Aivan rannan tuntumassa on monia ravintoloita, putiikkeja ja ostoskeskus. Täältä saat myös erinomaista jäätelöä! Rannalle pääset busseilla numero 3, 10 tai 16.

9. La Pared

Upea ranta länsirannikolla, joka on todellinen surffaajien paratiisi! La Pared suurine aaltoineen sopii täydellisesti erilaisille surffauslajeille. Suurelta rannalta löytyy varmasti tilaa jokaiselle. Rannalla viihdyt vaikka koko päivän, ja illalla voit nauttia upeasta auringonlaskusta – se on todella maaginen kokemus! Huomioithan, että aaltojen ja vedenalaisten virtausten vuoksi uiminen rannalla voi olla hankalaa. 

10. El Cotillo

El Cotillon ranta on todellinen helmi, jossa kannattaa käydä! Smaragdinvihreä vesi ja laguunimainen ranta tekevät El Cotillosta paikan, jota on vaikea olla rakastamatta. Kun nälkä iskee, voit käydä kalastajakylän fantastisissa ravintoloissa, jotka tarjoavat päivän tuoretta kalaa. El Cotillo sijaitsee Fuerteventuran luoteisrannikolla, noin 15 kilometrin päässä Correlejosta.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Fuerteventuran lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Fuerteventuran matkavinkit

Tutustu Fuerteventuran matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit saaren rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin

Löydä oma Fuerteventurasi

Fuerteventura on Kanariensaarien suurin saari, joka sopii loistavasti aktiivisempaan lomaan, mutta myös rentoutumiseen ja rannalla loikoiluun. Täältä löydät vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään juuri itsellesi sopivan lomakohteen Fuerteventuralta!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä