Fuerteventura kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Matka lentokentältä Caleta de Fusteen kestää noin 15 minuuttia, Corralejoon ja Las Playitasiin noin 40 minuuttia, El Cotillo & Majanichoon noin tunnin ja Costa Calmaan noin 1h 20 min. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat varata ja maksaa ennakkoon edestakaisen lentokenttäkuljetuksen erikoismatkatavaroille, kuten polkupyörälle, golfbägille tai surffilaudalle. Voit myös perillä kohteessa tiedustella oppailtamme mahdollisuutta erikoismatkatavaroiden lentokenttäkuljetuksiin. Edestakaisen lentokenttäkuljetuksen hinta 35 € maksetaan oppaille kohteessa.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista, hienohiekkaisista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi löytää myös täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin saaren pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan hävitä rannoilta. Osa etenkin saaren eteläpuolen rannoista on tarkoitettu nudisteille.

Iltaelämä:

Corralejossa on paljon pubeja, musiikkibaareja ja ravintoloita sekä muutama disko. Caleta de Fustessa on muutamia baareja ja yksittäisiä diskoja. Viihdetarjonta on rajoitettua Jandiassa ja Las Playitaksessa hyvin rauhallista.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on laaja ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksilla matkustaminen on edullista taajamissa, mutta pidemmillä matkoilla se voi tulla kalliiksi. Fuerteventuran ja Lanzaroten väliset laivayhteydet ovat hyvät, mutta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä yhteyksiä on hieman vähemmän. Katamaraanilla matka Lanzarotelle kestää yhteen suuntaan noin 20 minuuttia ja suuremmalla lautalla noin 35 minuuttia. Molempiin aluksiin otetaan autoja.

Aktiviteetit:

Corralejon alueella, Caleta de Fustessa, Costa Calmassa ja Jandian alueella on ihanteelliset olosuhteet purjelautailulle. Tarjolla on myös muita urheilulajeja, esimerkiksi vesihiihtoa, vesiskootteriajelua, sukellusta, tennistä, ratsastusta ja pyöräilyä.