Barcelonan ostosvinkit

Barcelonan ostosmahdollisuudet

Barcelonaa kutsutaan usein Välimeren parhaaksi ostoskaupungiksi. Valikoimaa löytyy niin design-vaatteiden, outletien ja edullisten ketjukauppojen joukosta – täydellinen mahdollisuus löytää täydennystä loman vaatekaappiin!


Barcelonan ostoskeskukset, kuvassa Arenas de Barcelona

Tavaratalot ja ostoskeskukset

El Corte Inglés

Espanjan suurin tavarataloketju on nimeltään El Corte Inglés, josta löytyy lähes mitä tahansa: vaatteita naisille, miehille ja lapsille, asusteita, meikkejä, huonekaluja, elektroniikkaa ja hajuvesiä. Plaça de Catalunyan lähellä sijaitseva El Corte Inglés on kaupungin paras, ja kyseisessä tavaratalossa alimmassa kerroksessa on ruokakauppa, ja ylimmästä eli yhdeksännestä kerroksesta löytyy ravintola. 

Osoite: Plaça de Catalunya, 14

Diagonal Mar

Diagonal Mar on yksi Barcelonan suurimmista ostoskeskuksista. Kolme kerroksisessa ostoskeskuksessa on lähes 200 liikettä, joten halutessasi voit viettää siellä vaikka koko päivän. Ostoskeskuksessa on myös elokuvateatteri, monia ravintoloita ja tunnettuja kauppoja kuten Zara, Mango, Sephora ja Massimo Dutti. Katso kaikki kaupat ja aukioloajat täältä.

Osoite: Avinguda Diagonal, 3

Arenas de Barcelona

Hieman Barcelonan keskustan ulkopuolella, Plaça d'Espanyan lähellä, sijaitsee ostoskeskus nimeltä Arenas de Barcelona. Vuonna 2011 vanhan härkätaisteluareenan paikalle rakennettu Arenas de Barcelona on ollut yksi Barcelonan suosituimmista ostoskeskuksista sen avaamisesta lähtien. Ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa on useita hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat myös 360-asteen näkymät Barcelonan ylitse. Liikkeet ja aukioloajat löydät täältä.

Osoite: Gran Via de les Corts Catalanes, 373 – 385

Barcelonan ostosvinkit

Barcelonan outletit

Outlet-myymälöistä voit tehdä erinomaisia löytöjä – ja Barcelonasta näitä löytyy! La Roca ja Viladecans ovat mielestämme kaupungin parhaat outlet-myymälät. Alta löydät lisää tietoa myymälöistä. 

La Roca Village Outlet Barcelona

La Roca on Barcelonan ylellisin outlet-myymälä. La Roca Village on kuin pieni kylä, joka sijaitsee noin 40 minuutin päässä Barcelonan keskustasta. Outletissa myydään merkkivaatteita usein jopa 60% alennuksella, ja liikkeiden joukossa on esimerkiksi Hugo Boss, Armani Outlet, Desigual ja Gucci. Aukioloajat ja lisätietoa löytyy La Rocan kotisivuilta.

Osoite: La Roca Village, s/n 08430, Santa Agnès de Malanyanes (La Roca del Vallès)

Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style on yksi Barcelonan uusimmista outlet-myymälöistä, ja se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Barcelonasta. Outletissa myydään tunnettuja merkkejä kuten Gant, Adidas, The Body Shop, Guess, Nike ja Converse. Aukioloajat ja lisätietoa löydät myymälän kotisivuilta.

Osoite: Carreterta de la Vila, 90, 08840 Viladecans