Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella, paratiisimaisella rannalla. Täällä odottaa laiskat päivät altaalla ja lastenaltaassa tai rannalla odottavat. Maksimoi lomamukavuus valitsemalla All Inclusive.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 44 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1209 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella ja kauniilla rannalla. Rannalla kauniit päivät odottavat aurinkotuoleissa ja -varjojen alla, ja täällä voit myös nauttia kauniista auringonlaskusta. Hotelli tarjoaa valoisan miljöön ja sisätiloissa on viihtyisä ja tyylikäs sisustus. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Hotellin kuntosalilla on useita laitteita, joilla voi jatkaa kuntoilua myös loman aikana.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Islandissa on kutsuva allasalue, jossa on allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeitä. Lastenaltaassa on vesiliukumäkiä, kippikauha ja kiipeilyteline. Shelf Pool Bar on avoinna päivisin ja tarjoilee kylmien juomien lisäksi myös kevyitä aterioita.

Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Useat à la carte -ravintolat, Seafood Shack, tarjoavat kala- ja äyriäisruokia lounasajasta myöhään iltaan ja perjantaisin brunssiksi, jossa voit myös kuunnella DJ-musiikkia. La Med tarjoilee pastaa, pizzaa ja grillattua ruokaa Välimeren keittiöistä, ja se on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Hyvää kahvia tarjoilee Bake House. Urheilubaari, josta on kaunis merinäköala.

Kuntosali. Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu maksua vastaan. Pysäköinti.

Ikäraja

Alle 21-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman huoltajaa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

Kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä klo 6.30-11.00, ravintola RBG.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00, ravintola RBG.
 • Välipaloja klo 11.00-19.00, Shelf Pool Barissa.
 • Illallispöytä klo 18.00-22.00, ravintola RBG.
 • Valinnainen à la carte -lounas ja à la carte -illallinen La Med -ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10:30-24:00.
 • 20 % alennus kaikista ruoista Seafood Shack -ravintolassa ja RGB Barissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta siihen asti, kunnes lähdet hotellista paluumatkalle.

Hyvä tietää

Rakennustyöt voidaan ajoittain kokea häiritseväksi, ne ovat käynnissä hotellin lähellä sijaitsevalla kiinteistöllä 7.4.2024 alkaen. Töiden päättymispäivää ei tällä hetkellä ole.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Tervetuloa Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin - hotelliin, joka sijaitsee aivan rannalla ja josta on upeat näkymät Persianlahden ylitse. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.

Hampton by Hilton Marjan Island - talvi 23/24 & kesä 2024

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn perhehotelliin Ras Al Khaimahissa!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.