Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneita bungalowissa, parveke tai terassi merinäköalalla tai allasnäkymällä. Parivuode. Viiden hengen majoittuessa kaksi parivuodetta, 4. ja 5. henkilö jakavat vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet sijaitsevat kaukana päärakennuksesta, jossa tarjoillaan esimerkiksi aamiaisbuffet.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai olemassa olevasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus olemassa olevista vuoteista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.