Dukes The Palm, A Royal Hideaway Hotel

  • Hyvä valinta lapsiperheille
  • Lähellä rantaa
  • Puolihoito sisältyy hintaan

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on brittiläinen hotelli, joka tarjoaa tasokkuutta sekä ikimuistoisia lomamuistoja Dubain keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja täältä löytyy infinity-allas, lazy river ja hyvää ruokaa.

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone oli kivasti sisustettu ja siivous toimi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3047 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellirakennus koostuu kahdesta tornista, joista toisessa on hotellihuoneet ja toisessa huoneistot. Rannalta löytyy infinity-allas, jossa erillinen osio lapsille sekä lazy river. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Sisäallas 14. kerroksessa panoraamanäkymin, aurinkotuolein ja allasbaarilla.

Hotellissa nautit perinteistä brittiläistä ruokaa Great British Restaurantissa. Täältä löytyy myös palkittu West 14th ja pohjois-intialaista ruokaa tarjoava Khyber. Shampanja- ja teelounge sekä sikari- ja viskibaari.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu. Kauneushoitoja. Kampaaja. Pesulapalvelu. Leikkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton hotellibussi Mall of the Emiratesiin ja Marina Malliin.

Ateriat

Puolihoito. Uuden vuoden illallinen. Täysihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriapaketin ennakkoon, syövät lapset (2-11 vuotta) eurolla.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja valintasi mukaan joko lounas tai illallinen (uuden vuoden aattona ja 14.2. puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan). Ateriat tarjoillaan Great British -ravintolassa. Voit nauttia illallisen valmiista menuvaihtoehdosta intialaisessa Khyber -ravintolassa. Illallisen voi myös nauttia amerikkalaisessa pihviravintola West14:ssa, jolloin loppulaskusta hyvitetään enintään 150 AED/aikuinen ja 75 AED/alle 12-vuotias.

Kesä 2020: Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää (kesä 2020):

  • Aamiaispöytä Greate British Restaurant, klo 6.30-11.00.
  • Lounaspöytä Greate British Restaurant, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä Greate British Restaurant, klo 18.30-23.00
  • Kolmen ruokalajin illallinen valmiilta listalta, ravintola Khyber, klo 17.00-23.00.
  • Illallinen ravintola West 14th Steakhousessa. Voucher, jonka arvo on 150 AED/aikuinen ja 75 AED/lapsi (5-11 vuotta) per henkilö ja päivä. Ylimenevä osuus maksetaan paikan päällä.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista, klo 7.00-02.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.