Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on brittiläinen hotelli, joka tarjoaa tasokkuutta sekä ikimuistoisia lomamuistoja Dubain keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee maailman suurimmalla rakennetulla Palm Jumeirah -saarella ja sijainti on loistava, yksityista rantaa unohtamatta. Täältä löydät kaksi allasaluetta, joissa on muun muassa infinity-allas ja lazy river. Kaksi ravintolaa, joista yksi on kansainvälisesti tunnustettu intialainen ravintola.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6959 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Royal Hideaway -hotellissa Dukes The Palmissa on kaksi allasaluetta. Suoraan rannan yläpuolelta löydät infinity-altaan, josta on maaginen näkymä Dubain horisonttiin ja maailman suurimmalle maailmanpyörälle. Toisella allasalueella on lazy river, jossa on matalampi lastenosio. Kaksi ulkouima-allasta ja sisäuima-allas jonka lämpötila on 28-31 astetta, kesällä ja talvella. Altailla ja rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Sisäuima-allas 14. kerroksessa, josta on panoraamanäkymät, aurinkotuoleja ja allasbaari.

Aamiaisen, lounaan ja illallisen syöt buffetravintolassa Great British Restaurant, jossa tarjoillaan klassista brittiläistä ruokaa. Hotellin 15. kerroksessa on kansainvälisesti tunnettu ja intialainen à la carte -ravintola Khyber, joka tarjoaa makuja Mumbain alueen keittiöistä - avoinna illallisaikaan. Klassiseen tyyliin ja tyylikkäästi sisustettuja cocktaileja tarjoillaan Dukes Barissa, joka on avoinna myöhäisestä aamusta pitkälle puolenyön jälkeen. Hotellissa on myös samppanja- ja teelounge sekä sikari- ja viskibaari.

Leikkihuone. Löydät täältä myös kuntosalin, josta on kaunis näkymä venesatamaan.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli sijaitsee lähellä hiljattain avattua Nakhell Mall -ostoskeskusta. Hotellibussi Mall of the Emirates- ja Marina-ostoskeskukseen.

Ateriat

Sisältää:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet)

Puolihoito tarkoittaa aamiaista ja illallista buffetravintolassa Great British Restaurant, klo 07.00-11.00 ja klo 19.00-22.30. Täysihoidon lounas tarjoillaan myös Great British Restaurantissa, klo 13.00-15.00. Voit myös syödä valmiin kolmen ruokalajin illallisen à la carte -ravintolassa Khyber, klo. 17.00-23.00 - pöytävaraus vaaditaan. Uudenvuodenaattona illallinen korvataan lounaalla.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.