Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalowissa 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,7 10:stä
Perustuu 3 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 529 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Ocean Resort on pidetty hotelli kauniissa puutarhassa, jossa voit viettää rentoja lomapäiviä. Keskeisellä paikalla hotellialueella on uima-allas, jonka ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Hotellin Senses ravintolassa on tarjolla menu jossa vaihtelevat eurooppalaisen keittiön suosikit ja aasialaiset erikoisuudet, lisäksi lapsille on oma menu. Senses Beachside Lounge houkuttelee kylmillä juomilla ja herkullisilla drinkeillä, tämä on myös täydellinen paikka nauttia auringonlaskusta. Ravintola ja Salt-baari ovat täydellisiä paikkoja nauttia auringonlaskusta. Hotellin aulassa on Café Blue, jossa voi nauttia kahvin ja pientä syötävää. Huonepalvelu aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Spa-hoitoja sekä sauna ja höyryhuone lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Phan Thietin keskustaan on noin 13 kilometria. Rajoitettua paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella. Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Mui Nen keskustasta, jossa on useita ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä valmiilta listalta)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä valmiilta listalta)

Aamiainen on tarjolla klo 07.00-10.00 ja ravintola on muuten avoinna klo 22.00 saakka.

Hotellit Phan Thiet

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin bussiin joka vie sinut Mui Nehen.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.