Blue Ocean Resort

  • Mui Ne rannalla
  • Puolihoito lisämaksusta
  • Spa-hotelli

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalowissa 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Vesipullot, jotka täytettiin joka aamu. Allaspyyhkeet joka päivä. Kaikki pelasi tosi hyvin.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 512 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Ocean Resort on pidetty hotelli kauniissa puutarhassa, jossa voit viettää rentoja lomapäiviä. Keskeisellä paikalla hotellialueella on uima-allas, jonka ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja.

Hotellin Senses ravintolassa on tarjolla menu jossa vaihtelevat eurooppalaisen keittiön suosikit ja aasialaiset erikoisuudet, lisäksi lapsille on oma menu. Senses Beachside Lounge houkuttelee kylmillä juomilla ja herkullisilla drinkeillä, tämä on myös täydellinen paikka nauttia auringonlaskusta. Ravintola ja Salt-baari ovat täydellisiä paikkoja nauttia auringonlaskusta. Hotellin aulassa on Café Blue, jossa voi nauttia kahvin ja pientä syötävää. Huonepalvelu aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Spa-hoitoja sekä sauna ja höyryhuone lisämaksusta. Sijainti keskustassa, joten Mui Nen ravintolat ovat aivan nurkan takana. Noin 13 kilometriä Phan Thietiin. Rajoitettua paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Jouluillallinen (24.12) ja uuden vuoden illallinen. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta.