Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita , joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. kaapeli-tv ja puhelin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pullovettä maksutta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osaan huoneita kuljetaan portaita pitkin, huoneet sijaitsevat korkeintaan 2. kerroksessa. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa. Huoneissa joko näkymä puutarhaan tai altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. kaapeli-tv ja puhelin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pullovettä maksutta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior huone

Superior huoneita uudistetussa kaksikerroksisessa rakennuksessa, joka sijaitsee hotellialueen lotuslammen vieressä. Tilavissa huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Kaapeli-tv ja puhelin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pullovettä maksutta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osaan huoneita kuljetaan portaita pitkin, huoneet sijaitsevat korkeintaan 2. kerroksessa. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle