Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi, osassa merinäköala tai näkymät puutarhaan tai altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior huone

Superior-huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa rauhallisella paikalla lotuslammen luona. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle