Romana Resort

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin bussiin joka vie sinut Mui Nehen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 13 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 369 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Romana Resort sijaitsee Phan Thietissä, pienen, yksityisen rannan päässä. Hotellialueella on uima-allas, erillinen lastenallas ja jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu altaalla ja rannalla. Laguna baarissa, altaan äärellä, tarjoillaan kevyitä lounas- ja illallisannoksia rennossa ympäristössä.

Hotellin ravintola Panorama tarjoilee huolella valmistettuja annoksia á la-carte menulta, aterian kruunaa kaunis merinäkymä. Ravintolan baarissa voit nauttia cocktailin ennen illallista. Kaksi kertaa viikossa järjestetään grilli-iltoja.

Lähellä allasta on hotellin spa-osasto josta on saatavilla erilaisia luonnontuottein tehtäviä hoitoja sekä hierontoja lisämaksusta. Kuntosali. Biljardia ja tennistä (päiväsaikaan) maksutta. Leikkihuone. Mahdollisuus lainata polkupyöriä.

Maksuton wifi aulassa ja ravintolassa. Portaita ja tasoeroja hotellialueella. Rannalla on suuria kiviä ja hiekka on osittain kadonnut vuoroveden ja suurten aaltojen vuoksi. Suuri ero nousu- ja laskuveden välillä. Noin 5 kilometriä Mui Nen keskustaan ja 8 kilometriä Phan Thietiin. Maksuton hotellibussi Mui Nehen ja Phan Thietiin kahdesti päivässä. Ei liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaisbuffet

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen menulta)
  • Täysihoito (aamiaisbuffet ja lounas ja illallinen menulta)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä Panorama-ravintolassa klo 06.30-10.00.
  • Lounas listalta klo 12.30-15.30.
  • Illallinen listalta klo 18.00-21.00.
  • Minibaari, joka täytetään päivittäin juomilla
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja drinkkejä hotellin baareista klo 10.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 11.00 alkaen ja klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Romana Resortin vieressä on parhaillaan käynnissä rakennustöitä, jotka voivat toisinaan olla hyvin häiritseviä.

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.