Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,6 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 359 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort on pidetty hotelli, joka sijaitsee yhdellä Phan Thietin kauneimmista rannoista. Kaunis allasalue on palmujen ympäröimä, ja sieltä on näkymät kimaltelevalle merelle ja rannalle. Allas on jaettu kolmeen eri vedensyvyyteen, joista yksi on matalampi lapsille. Aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Myös rannalla on lainattavia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä välipalabaari, josta voi ostaa syötävää ja juotavaa.

Hotellin ravintola tarjoilee niin paikallisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä annoksia. Pieni kuntosali ja spa-osasto, jossa on saatavilla erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Suuri leikkihuone, jossa on erilaisia pelejä ja aktiviteetteja.

Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 4,4 km Mui Nen keskustaan, mistä löytyy ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen menulta)
  • Täysihoito (aamiaisbuffet, lounas- ja illallinen menulta)

Lounas ja illallinen tilataan menulta, siihen kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka.

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Romana Resort

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin bussiin joka vie sinut Mui Nehen.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.