Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Deluxe plus -huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4043 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bamboo Village Resort on pidetty perheen ylläpitämä hotelli vehreässä ympäristössä ja lähellä merta sekä Mui Ne-rantaa. Puutarhassa on uima-allas, jossa on jacuzzi sekä osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu.

Ravintola Strawysta on näkymä rantaan ja merelle, täällä on tarjolla  aamiaisbuffet sekä á la-carte menu loppupäivän. Ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia ja täällä voit myös pelata biljardia upeiden maisemien äärellä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Mui Nen keskustaan, jossa on mukavia ravintoloita ja baareja. Maksuton pieni kuntosali, joka on osittain ulkona. Joogastudio lisämaksusta. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Spa, jossa ihania hoitoja ja sauna lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden (31.12) illallinen
  • Vietnamilaisen uudenvuoden illallinen (31.1 2025)

Lisämaksusta

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja á la carte -illallinen
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja á la carte -illallinen

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Romana Resort

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin bussiin joka vie sinut Mui Nehen.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.