Seahorse Resort & Spa

  • Ihana spa
  • Rannalla
  • Tilavia bungaloweja

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa puutarhassa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Bungalow-huone ehdottomasti. Aamupala oli kattava, uima-allas hyvällä sijainnilla rannassa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 311 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Seahorse Resort & Spa on viihtyisä rantahotelli Mui Nessä, joka sijaitsee viihtyissä puutarhassa. Hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin avoimin puurakennuksin. Allasalue erillisellä lastenaltaalla, allasbaari sekä aurinkotuolit ja -varjot. Suuri spa, jossa jacuzzi sekä erilaisia hoitoja. Kuntosali.

Useira hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat niin vietnamilaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Maksuton wifi hotellialueella. Maksutonta pyörävuokrausta. Biljardi, jalkapallopeli ja lentopalloa. Rannalla surffausta ja purjelautailua lisämaksusta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Oriental Pearl Resort

Hotelli Oriental Pearl Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi maksuton kuntosali, tennis ja biljardi.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin maksuttomaan bussiin joka vie sinut Mui Nehen.