Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa puutarhassa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 320 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Seahorse Resort & Spa on viihtyisä rantahotelli Mui Nessä, joka sijaitsee viihtyissä puutarhassa. Hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin avoimin puurakennuksin. Allasalue erillisellä lastenaltaalla, allasbaari sekä aurinkotuolit ja -varjot.

Useira hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat niin vietnamilaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Seahorse Bistro -ravintola tarjoilee herkullisia mereneläviä ja vietnamilaisia ruokia, ja se on avoinna lounaasta illalliseen. Non La Bar sijaitsee uima-altaalla, ja siellä on tarjolla juomia, jäätelöä, välipaloja ja kevyitä aterioita varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Hippocambe-ravintola on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja ravintolassa on noutopöytä, ja täällä voit myös nauttia kauniista auringonlaskusta. Jos haluat oppia lisää vietnamilaisesta keittiöstä, hotelli järjestää ruoanlaittokursseja.

Suuri spa, jossa jacuzzi sekä erilaisia hoitoja. Kuntosali. Biljardi, jalkapallo, lentopallo ja tennis lisämaksusta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi hotellialueella. Pyöränvuokrausta, leija- ja purjelautailua lisämaksusta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen (10. heinäkuuta 2023 jälkeen tehdyt varaukset)

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotelli Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi kuntosali, tennis ja biljardi.

Romana Resort

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin bussiin joka vie sinut Mui Nehen.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.