Kokemuksia Seahorse Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Seahorse Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

318 arvostelua
Erinomainen
 
149
Erittäin hyvä
 
98
Hyvä
 
40
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

19.3.2017

Kirjoittanut traveldude81 Espoo, Suomi

Miellyttävä hotelli erinomaisella sijainnilla aivan rannassa.

Vietin tässä hotellissa 7 yötä helmikuussa 2017. Hotelli oli erittäin siisti ja piha-alue hyvin hoidettu. Hotellin sijainti oli erittäin hyvä. Sillä hotelli sijaitsi pääkadun varrella, missä on oikeastaan kaikki alueen ravintolat yms. Lisäksi hotelli on aivan rannassa ja hotellilla on ns "oma ranta". Hotellin henkilökunta oli ystävällinen ja kielitaitoinen. Jos hakemalla pitää jotain negatiivista hakea. Niin hotellialueella käynnissä ollut remontti hieman haittasi altaalla oloa. Sillä allasosaston wc-tilat olivat rakennustyömaan keskellä. Mutta muuten allasosastokin oli todella viihtyisä. Lisäksi huoneellamme ei ollut ollenkaan omaa parveketta. Olisi varmaankin pitänyt varata korkeamman tason huone tai bungalovi, niin emme olisi jääneet paitsi tästä ylellisyydestä. Pääasiassa kuitenkin hotellista jäi hyvä mieli.

 
23.2.2017

Kirjoittanut 348petterk

Hyvä toimiva hotelli

Vastaa odotuksiani neljän tähden hotellista. Hotellissa asiallinen juuri rempattu allas slue aurinkotoleineen. Tuoleja löytyy myös rannan puolella ja koko aluetta vahtii 2-3 allasjamppaa ja vartia. Kunnolliset rantapyyhkeet kuuluu. Allasbaari auki aamusta iltaan vaikka iltasin aina tyhjä asiakkaista. Palvelu toimii hyvin. Ranta on siisti hotellin edustalla mutta myös muutenkin päästä päähän samaa tasoa. Paikka on tuulinen mikä tekee oleskelusta mielekkään kun harvoin on liian kuuma. Hotellia laajennetaan ja voi toki ihmetellä jos allasalue on tarpeeksi ido kun uusi kolmikerroksinen hotellirakennus valmistuu...? Miinuksena voi todeta että aamuvirkut itänaapurit valtaa kukonlaulunaikaana tuolit vaikka välillä on tuntunut että käyttöaste niille jää aija pieneksi... Pajettimatkalla ja eka viikko takana Sea view Bungalossa altaan reunalla eikä voo valittaa, kaikki toimii, siivous ja huonepalvelukin tuli testattua ja safkaa tuli luvatussa ajassa, 20 min ha hyvää oli kuten hotellin ravintolassa on. Siivous menee nopeasti alta pois 3-4 henkilön voimin eikä oshemmin häiritse. Samassa ravintolassa aamiainen mikä on toiminut hyvin meille, hyvää ja aika laaja valikoima. Henkilökunta erittäin kohteliasta eikä yliystävällitä Thaimaan tapaan. Hotelli sijaitsee hyvin rauhallisella alueella Mui Ne alueella missä hyvin pärjää Vietnamin ja Venäjän kielellä, englanti (ja Suomi :)) vaihtelee mutta pääasiassa heikkoa. Safkapaikkoja kuitenkin tarpeeksi jos jaksaa kävellä rantakatua hiukan. Hotellin Spa ihan ok. Hotellin henkilökunta, mikä ei ole pieni lukumäärältään on erittäin ystävällinen. Puutarhaa hoidetaan hyvin ja on hienossa kunnossa. Hotellin arviointi perustuu siihen että vastaa hyvin neljän tähden hotellin odotuksia erittäin hyvin.

 
29.12.2016

Kirjoittanut JoukoR29

Trooppinen paratiisi

Täydellinen lomaparatiisi: kerrankin tarpeeksi iso ja syvä luksus-ulkouima-allas "infinity pool", jossa voi kunnolla uida, aivan meren äärellä, suuri hyvin hoidettu puutarha, kauniit rakennukset sekä avulias ja ystävällinen henkilökunta. Aamiainen oli erittäin monipuolinen ja herkullinen, vaikka keittiö ja ruokailu toimivat meidän lomamme aikana väliaikaisissa tiloissa. Myös hotellin sijainti on erinomainen: suurella rauhallisella puutarha-alueella keskellä vilkasta pikkukaupunkia.

 
6.2.2024

Kirjoittanut 354beaj Espanja

Poor service, Terrible experience

We wanted to travel to Vietnam on January but we couldn´t get my husband´s visa on time. We had a reservation in this hotel for 4 days but we couldn´t get there on time because of the visa problem. We sent them several emails in advance letting them know about our visa situation so they could change the reservation for us. They charged us 2 extras $ for the waiting but never hold the reservation. At the end we couldn´t travel on January because we didn´t get the visa and they didn´t want to help us and hold our reservation even knowing that we payed the full amount of the reservation plus 2 times extras for the waiting. Terrible experience, this is not the right way to make business. I would never visit this hotel in my life, terrible experience.

 
15.4.2022

Kirjoittanut JuankarGomezColilla Madrid, Espanja

A visit during Tet holidays

Amazing place next to the beach. Amazing facilities and very efficient and nice service personnel. Like other resorts it is designed like a little village but tje good of this one is the beautiful gardens and the architecture. To remark the good restaurant and the swimming pool. Rooms comfortable, big and clean. So... Recommended