Deluxehuone

Deluxehuoneita maaterassilla, osa sijaitsee lähellä rantaa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja suihku. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxehuone Unique

Deluxehuoneita maaterassilla, osa sijaitsee lähimpänä merta. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa terassilla. Huoneet on sijoitettu paalujen varaan mereen, ja terassilla on oleskelusohva sekä tikkaat alas mereen. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa omalla altaalla

Kahden hengen huoneita bungaloweissa ulkotilalla ja matallammalla omalla altaalla. Huoneet on sijoitettu paalujen päälle mereen, ja terassilla on oleskelusohva, portaat altaaseen sekä tikkaat alas mereen. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, yksi pullo vettä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Water Villa omalla altaalla

Water Villa ulkotilalla ja matalammalla omalla altaalla. Villa on paalujen päällä meressä ja terassilla on tuolit ja pöytä, leveä aurinkotuoli, portaat alas uima-altaalle ja portaat alas mereen. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, yksi pullo vettä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 74 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.