Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneet sijaitsevat bungaloweissa lähellä rantaa. Suuri parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Ulkotila, jossa istuinpaikat ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 85 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneet sijaitsevat bungaloweissa lähellä rantaa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kaapelikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Ulkotila, jossa istuinpaikat ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 70 neliötä, sisältää ulkotilan.

Sea Front Villa

Sea Front Villat sijaitsevat vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Parivuode, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Ulkotila, jossa istuinpaikat ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 115 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Seafront Villa omalla altaalla

Seafront villat sijaitsevat vehreässä ympäristössä lähellä rantaa, ja niissä on oma allas ulkotilalla. Kaikissa villoissa on suuri parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari, Nespressokeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, sadesuihku, erillinen kylpyamme ja wc. Ulkotila, jossa on oma allas, istuinalue, päivävuode ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 121 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Water Villa

Water Villa Malediiveilla on monien lomaunelma. Majoitut paalujen päälle rakennetussa villassa laguunin yllä, josta on upeat merimaisemat. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle henkilölle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Puuterassi, jossa on panoraamanäkymät merelle, istuinalue ja aurinkotulit sekä portaat suoraan Intian valtamereen. Siivous 7 krt/viikko. Ikäraja tässä huonetyypissä on 12-ikävuodesta ylöspäin.

Huonekoko: Noin 85 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.