Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneet sijaitsevat bungaloweissa lähellä rantaa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Osittain avoimessa kylpyhuoneessa suihku ja wc. Ulkotila, jossa istuinpaikat ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 85 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneet sijaitsevat bungaloweissa lähellä rantaa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kaapelikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Ulkotila, jossa pöytä, tuolit ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 70 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sea Front Villa

Sea Front Villat sijaitsevat vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Ulkotilassa on pöytä ja tuoleja, päivävuode sekä aurinkotuolit. Parivuode, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 115 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Seafront Villa omalla altaalla

Merenrantahuvilat sijaitsevat trooppisessa luonnossa lähellä rantaa, ja ulkotilassa on kaunis yksityinen uima-allas. Terassilla on myös tuoleja ja pöytiä, leposohva ja aurinkotuoleja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Liesituuletin. Minibaarin tuotteet lisämaksulla. Nespresso kahvinkeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Osittain avoimessa kylpyhuoneessa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 121 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Water Villa

Water Villa Malediiveilla on monien lomaunelma. Majoitut paalujen päälle rakennetussa villassa laguunin yllä, josta on upeat merimaisemat. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle henkilölle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Puuterassi, jossa on panoraamanäkymät merelle, istuinalue ja aurinkotulit sekä portaat suoraan Intian valtamereen. Siivous 7 krt/viikko. Ikäraja tässä huonetyypissä on 12-ikävuodesta ylöspäin.

  • Otathan mukaan omat uimakengät, sillä puinen laituri kuumenee auringossa.

Huonekoko: Noin 85 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.